Site icon TeknoDestek

Windows 10 Bilgisayardan LG webOS Smart TV’ye Görüntü ve Dosya Aktarımı!

Windows 10 Bilgisayardan LG webOS Smart TVye Görüntü ve Dosya Aktarımı kapak

Bilgisayarınızdaki videoları, müzikleri, fotoğrafları LG webOS Smart TV’nize aktarmak ve Smart TV’nizde video (film) izlemek, müzik dinlemek, fotoğraflarınıza bakmak mı istiyorsunuz? O zaman makalemizi okumaya devam edin.

Bu makalemizde, Windows işletim sistemi bulunan bulanan bilgisayarınızdaki videoları, müzikleri ve fotoğrafları nasıl LG webOS Smart TV’ye aktarabileceğinizi anlatacağız. Özellikle büyük ekranda film izlemek isteyenler ve fotoğrafları görüntülemek isteyen makale okurlarımız için oldukça cazip ve faydalı bir özellik olduğunu düşündüğümüz bu işlemi Windows 10 işlemi bulunan bir dizüstü bilgisayardan yapacağız fakat Windows 8 veya Windows 7 bulunan bilgisayarlardan da bu işlemi yapabilirsiniz.

LG SmartShare özelliğini kullanabilmek için, hem LG webOS Smart TV’nizin hem de Windows 10 bilgisayarınızın kablolu veya kablosuz olarak aynı modeme (yerel ağa) bağlı olması gerekiyor.

LG webOS Smart TV’nizi ve Windows 10 bilgisayarınızı modeminize (kablolu veya kablosuz olarak) bağladıysanız, işlemlere başlayalım.

 

 

LG SmartShare uygulaması ile ilgili deneyimlerinizi ve sorularınızı, alt kısımdaki yorum bölümden bize iletebilirsiniz.

 

İyi ve keyifli seyirler dileriz!

Exit mobile version