Site icon TeknoDestek

TP-Link Archer VR2600 Modem Kurulumu

TP-Link Archer VR2600 Modem Kurulumu

Bu yazımızda TP-Link Archer VR2600 modem kurulumu işlemini ve kablosuz ağ ayarlarını nasıl yapabileceğinizi anlatacağız.

Çığır açan MU-MIMO teknolojisi sayesinde Archer VR2600, kullanılmayan kablosuz kapasiteyi daha iyi kullanmanızı sağlar. Böylece tüm istemciler için bekleme süresini önemli ölçüde azaltır. Bu da, her cihazda 3 kata kadar daha hızlı Wi-Fi bağlantısı demektir.

Archer VR2600, hem 2.4GHz hem de 5GHz bantlarında yüksek Wi-Fi hızlarına ulaşmak için, 4-Stream teknolojisini kullanır. Böylece 800Mbps (2.4Ghx) + 1733Mbps (5Ghz) dual band Wi-Fi özelliği ile, yüksek ve yoğun bant genişliği gerektiren görevleri bile kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar.

En yeni VDSL2 teknolojisine sahip Archer VR2600, 100 Mbps‘ye kadar etkileyici VDSL internet hızı sunar. DSL bağlantı portu, VDSL2, ADSL2+, ADSL2 ve ADSL dahil olmak üzere tüm standart DSL bağlantılarını destekler. Ayrıca WAN bağlantı noktası, Ethernet kablosuyla, fiber modemlerden gelen bağlantıları kabul etmesini sağlar. Böylece Archer VR2600’ü dağıtıcı olarak da kullanabilirsiniz.

Birçok bağlantı noktası olan Archer VR2600, internet erişimi için size çeşitli seçenekler sunar. Sahip olduğu 2 adet USB bağlantı noktasının her ikisi de 3G/4G dongle bağlantılarını destekler.

Kurulum işlemine başlamadan önce modeminizin güç adaptörü ve DSL bağlantılarını yapın.

Modem kablo bağlantılarını yaptıktan sonra, modem güç (açma-kapama) tuşundan modemi açın. Modem kurulumu için, modeme bağlı bir bilgisayar, telefon ya da tablete ihtiyacınız olacak.

Modeme kablolu ya da kablosuz olarak bir cihaz (bilgisayar, telefon, tablet) bağladıysanız, kuruluma başlayabiliriz.

TP-Link Archer VR2600 Modem Kurulumu

Kablosuz Ayarlar

Archer VR2600 Modem Kurulumu

Kablosuz Ayarlar

Bu yazımızda TP-Link Archer VR2600 modem kurulumu işlemini ve kablosuz ağ ayarlarını nasıl yapabileceğinizi anlattık.

Konu ile ilgili sorularınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi iletebilirsiniz. Hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı belirtebilrisiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazıladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşması için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz; ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version