Site icon TeknoDestek

TP-Link Archer D20 Modem Kurulumu

TP-Link Archer D20 Modem Kurulumu

Bu yazımızda TP-Link Archer D20 modem kurulumu işlemini ve kablosuz ağ ayarlarını nasıl yapabileceğinizi anlatacağız.

TP-Link Archer D20, eski nesil kablosuz N teknolojisinden 3 kat daha hızlı olan yeni nesil Wi-Fi standardı olan 802.11ac ile gelir. Bu teknoloji sayesinde 2.4 GHz bandından 300 Mbps ve 5 GHz bandından 433 Mbps olmak üzere toplam 750 Mbps‘ye kadar birleşik kablosuz veri aktarım hızı sunar. 802.11ac kablosuz ağ teknolojisi ayrıca daha yüksek güç verimliliği ve sağlam güvenlik sağlayarak, Archer D20‘yi ev veya küçük ofis ağınız için mükemmel bir veri iletim merkez haline getirir.

Archer D20‘nin çok fonksiyonlu USB 2.0 portunu kullanarak, bir yazıcıyı ağınızdaki birden fazla bilgisayar ve cihazla paylaşabilirsiniz. Ayrıca evde veya evden uzaktayken FTP sunucusu aracılığıyla dosyalarınıza ulaşabilirsiniz ve dosyalarınızı paylaşabilirsiniz.

Kurulum işlemi için öncelikle modeminizin güç adaptörü ve DSL bağlantılarını yapın.

Modem kablo bağlantılarını yaptıktan sonra, güç (açma-kapama) tuşundan modemi açın. Modem kurulumu için, modeme bağlı bir bilgisayar, telefon ya da tablete ihtiyacınız olacak.

Modeme, kablolu ya da kablosuz olarak bir cihaz (bilgisayar, telefon, tablet) bağladıysanız, kuruluma başlayabiliriz.

TP-Link Archer D20 Modem Kurulumu

Kablosuz Ayarlar

Archer D20 Modem Kurulumu

Kablosuz Ayarlar

Hepsi bu kadar! DSL kullanıcı bilgileriniz doğruysa ve hat kaynaklı bir sorun yaşamıyorsanız, bir dakika içerisinde internet erişiminiz sağlanır.

Bu yazımızda TP-Link Archer D20 modem kurulumu işlemini ve kablosuz ağ ayarlarını nasıl yapabileceğinizi anlattık.

Konu ile ilgili sorularınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi iletebilirsiniz. Hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı belirtebilrisiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazıladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşması için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz; ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version