Site icon TeknoDestek

TikTok’ta Numara Değişikliği Nasıl Yapılır?

kapak tiktok

TikTok’ta kullanıcılarının genel sorunlarından biri olan numara değişiklik işlemi hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Kayıtlı olan eski telefon numarası değişikliğinin nasıl yapılacağını gelin birlikte ele alalım.

Genellikle yaşanılan sıkıntı, eski telefon numarası kapandığı için hesaba erişim yapamamaktadır. Çözüm için numara değiştirme veya numara silme için neler yapılabileceği merak edilmektedir. TikTok uygulaması, dünya çapında büyük başarı elde ederek popüler uygulamalar arasına hızlı bir giriş yaptı. En büyük etkenlerden biri ise reklam bütçesidir. Kısa video paylaşımı yapabilen uygulamada ekli bazı özellikler, kullanıcıların beğenisini kazandı. Makalemizin devamında, TikTok‘ta numara değiştirme ve ekleme değişikliği için neler yapılması gerektiğini ekran görüntüleri ile size anlatacağız.

Telefon numarası eski olan kullanıcılar, ödeme ve ödüllerde genellikle kod alamadıkları için sorun yaşamaktadırlar. Eski numaraya kod gönderilerek değişiklik yapılmaktadır. ‘Bir problemi rapor et’ menüsü üzerinden yazı yazılarak da işlemlerin kontrolleri yapılabilmektedir.

TikTok’ta Numara Kaldırma Talebi

https://www.tiktok.com/legal/report/feedback?lang=tr-TR geri bildirim için bu form üzerinden destek alabilirsiniz.

Açılan ekranda istenilen bilgileri doldurarak gönderme yapabilirsiniz.

olumlu olumsuz geri dönüş tarafınıza yapılacaktır.

Exit mobile version