Ana Sayfa Sosyal Medya Tiktok Nasıl Silinir?

Tiktok Nasıl Silinir?

0

Sosyal medya platformlarının içerisinde dünyada en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Tiktok son zamanlarda giderek popülerliği iyice artmaya, kesinlikle kullanmam diyenlerin bile kullanmaya başladığı bir sosyal medya aracı olmaya başladı. Sayısız içeriğin yer aldığı Tiktok, genellikle eğlenceli içeriklerin paylaşıldığı hatta bazılarının geçim kaynağı adresi olmuş durumdadır. Ne kadar da eğlenceli  bir platform olsa da belirli bir kullanımdan sonra insanlar sıkılabiliyor ya da aile ve çevre gibi etkenlerden dolayı insanlar zamanla aktif bulunan hesaplarının rahatsız olabiliyor. Sizlerde tiktok uygulamasından sıkılmış ya da hesabınızı herhangi bir sebepten ötürü tamamen silmek istiyorsanız belirttiğimiz adımları takip ederek hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

TikTok Hesabı Silme

İlk önce tiktok hesabınıza giriş yapınız. Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız şifremi unuttum kısmından telefon numarası etkileşimi gerçekleştirerek doğrulama yapıp giriş yapmayı deneyiniz.

Hesabınıza giriş yaptıysanız ekranın sağ alt kısmında yer alan profil simgesine dokununuz ve karşınıza gelen ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta işaretine dokununuz.

 

Açılan sayfadan “Hesabımı Yönet” seçeneğine dokunun

11858 teknik destek
11858 teknik destek
11858 teknik destek
11858 teknik destek

Daha sonra açılan ekrandan “Hesabımı Sil” seçeneğini tıklayınız.

Hesabınızı silmek için mevcut şifrenizi girmeniz gerekiyor. Şifrenizi girdikten sonra devam seçeneğine dokunarak devam ediniz.

Son olarak ekranın alt kısmında bulunan kırmızı kutucuk içerisinde “Hesabımı Sil” seçeneğine dokununuz.

Tüm işlemleri takip ettikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmek üzere işleme alınacaktır. Eğer 30 gün boyunca sizler hesabına giriş yapmazsanız hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Eğer 30 gün içerisinde hesabınızı silme işleminden herhangi bir sebeple vazgeçerseniz normal bir şekilde telefon ya da kullanıcı adı ve mevcut şifrenizle hesabınıza giriş yaptığınızda hesabınız tekrar otomatik olarak aktif hale gelecektir. Yeniden hesabınızı silmek için ise yukarıdaki adımları tekrar uygulamanız gerekecektir. Kısaca hesap silme işlemini gerçekleştirdikten sonra hesabınızın tamamen silinmesi için tek yapmanız gerek 30 gün süre ile hesabınıza giriş yapmayı denememek olacaktır.

Konu hakkında destek almak için 11858'i arayabilirsiniz.
Konu hakkında destek almak için 11858'i arayabilirsiniz.
TIKLA ARA