Site icon TeknoDestek

TikTok jeton satın alırken limit sorunu

tik tok jeton alma sorunu

TikTok jeton satın alırken limit sorunu nasıl çözülür? Tiktok jeton alırken sorun yaşıyorum, jeton satın alamıyorum, satın alma limitiniz doldu uyarısı nedir?

Her uygulamanın veya sosyal ağın kendi sanal para birimi var ve bir şekilde para kazanıyor. TikTok, diğer uygulamalar ve sosyal ağlar gibi sanal bir para birimi ekledi ve uygulamadan para kazanıyor.

Her gün yeni kullanıcıların katılmasıyla müzik severler için son derece popüler bir uygulama haline geldi.

Bu uygulamada yeniyseniz veya onunla başa çıkmaya çalışıyorsanız, bu eğitim size TikTok’ta nasıl daha fazla para kazanabileceğinizi gösterecek.

Tiktok paraları nelerdir?

TikTok jetonları, gerçek parayla ödenen bir uygulama içi para birimidir. Birine çalışmalarını takdir etmek veya teşekkür etmek için en sevdiğiniz yaratıcılara hediyeler ve madeni paralı elmaslar satın alabilirsiniz.

Madeni paraların değeri değişir ve döviz kurlarına bağlıdır. Yazma sırasında 100 Coin’in fiyatı 14 TL’dir ve bunları bir seferde 10.000 jetona kadar değişen miktarlarda satın alabilirsiniz.

Çok uzun zaman önce bir dolara 300 Coin ve 122 dolara 10.000 Coin satın alabildiğiniz için bu sistem bir değişim içinde görünüyor. Bu artık değişti, bu yüzden Coin’lerde neler olup bittiğine bir göz atın.

TikTok jetonlarını nasıl satın alabiliriz?

Coin satın almak çok basit bir işlemdir. TikTok jetonların nasıl satın alınacağını öğrenmek için lütfen şu talimatları izleyebilirsiniz;

İlk olarak Tiktok uygulamasını açıyoruz. Ardından sağ alt köşedeki profil simgesine dokunuyoruz. Daha sonra üç nokta ve sonrasında Ayarlar seçeneğine dokunuyoruz. Sonra ise Bakiye kısmına dokunuyoruz. 

Bakiye yükle butonuna tıkladıktan sonra yüklemek istedimiz jeton miktarını seçiyoruz ve ödeme ekranına gidiyoruz. 

Kart bilgilerimizi giriş yaparak ilgili ödeme gerçekleştirildikten sonra bakiyemiz hesabımıza yansımış olacaktır.

Tiktok satın alma limiti sorunu

Limit problemi genelde kart yada operatör kaynaklı sorunlardan kaynaklanmaktadır. Bu tür sorunlarda ilk olarak farklı kartlar üzerinden ödeme deneyebiliriz. TikTok jeton satın alırken limit sorunu nasıl çözülebilir?

Günlük işlem limiti aşıldı ise bir problemi rapor et seçeneği ile talep açabiliriz. Yada ödeme işlemine direkt olarak canlı yayın üzerinden gidiliyorsa bu iptal edilerek. Ayarlar>bakiye adımları takip edilerek jeton satın alabilirsiniz. 

Exit mobile version