Site icon TeknoDestek

Start PXE Over IPv4′ Hatası ve Çözümü (Resimli Anlatım)

Start PXE Over IPv4' Hatası ve Çözümü (Resimli Anlatım)

Siz değerli makale okurlarımızla bu yazımızda Start PXE Over IPv4′ hatasının çözümü ile ilgili işlemleri yazılı ve görsel olarak paylaşacağız.

İşletim sistemlerinde hata mesajı olarak karşımıza gelen Start PXE Over IPv4′ sorununun çözümü ile ilgili yapılacak işlemlerin araştırmasını sizler için gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu hatayı alan kullanıcılar, bilgisayarın açılmamasından endişe duyduklarından dolayı, ürünlerini yetkili servislere göndermekteler. Örnek olarak bir harici disk takma sonrasında, bir hata mesajı olarak karşımıza çıkacak olan bu uyarı sonrasında yapılması gerekenleri siz değerli makale okurlarımıza yazılı ve görsel olacak şekilde paylaşımını gerçekleştireceğiz.

İşlemler ve yapılması gerekenler için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Yapacağımız işlemlerden sonra bilgisayarınız açılacak ve kullanımını sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Karşımıza gelecek olan Save as Custom User Settings?’ uyarısının yanındaki kutucuğu işaretledikten sonra OK’ butonuna tıklıyoruz

İyi gezintiler dileriz.

Exit mobile version