Site icon TeknoDestek

Spotify Alternatifi Müzik Uygulamaları

KAPAK2

Merhaba TeknoDestek takipçileri bugün sizler için müzik ve müzik dinlemek için kullandığımız uygulamalara değineceğiz.

Müzik 7’den 70’e tüm insanların kendilerini rahatlatmak ve huzur bulmak için uğradığı bir sanat kapısı diyebiliriz . Müzikle iç içe olurken kullandığımız bir çok uygulama var . Bu uygulamarın bir çoğu ücretli iken bir çoğu da ücretsiz olarak bizlere sunuluyor. Bunlardan en popüler olanı şüphesiz ki Spotify .

Spotify 2006 yılında hayatımıza giren bir müzik dinleme uygulaması , 20152016 yıllarında artık tamamen kullanıcıların merak ederek kullanmaya başladığı ve uygulamanın tüm dünyada tanınmaya başlaması bu yıllara dayanıyor. Spotify öde ve dinle mantığına sahip bir şekilde kullanıcılara sunuluyor , kullanıcılar aylık ya da yıllık üyelikler satın alarak uygulamadan faydalanabiliyorlar. Oldukça geniş bir veri hacmine sahip olan Spotify müziklerden , podcastlere , konser yayınlarına hatta dizi ve film repliklerine bile sahip uçsuz bucaksız bir kütüphaneyi kullanıcılarına sunuyor.

Spotify dışında da yine iyi sayılabilecek tercih edilebilecek müzik uygulamaları yok sayılmaz , bugün sizler için bu uygulamaları derledik.

Apple Music


Hakları tamamen Apple’a ait olan Apple Music listemizde yerini ilk sırada alıyor. Spotify mantığına benzer bir şekilde çalışan uygulama yine öde ve dinle mantığına sahip , ayrıca uygulamada ki müzikleri indirip kendi cihazınızda offline olarak dinlemenizde mümkün.

YouTube Music

YouTube Music Spotify’dan sonra açıkcası önerebileceğim yegane uygulamardan biri , YouTube’u bazen müzik dinlemek için kullanan biri olarak söylemeliyim ki bu uygulama gerçekten de iyi bir alternatif , uygun abonelik fiyatları ile kaliteli bir deneyim sunuyor.

Amazon Music

Amazon Music , Amazon şirketler gurubuna ait olan bir müzik dinleme uygulaması , 2006 yılında betası tanıtılan ve o dönemlerde pek popüler olmayan bu uygulama Spotify alternatifi bir uygulama olarak tercih edilebilir , öde ve dinle çalışma şeklinden ziyade eğer Amazon Prime üyeliğiniz var ise uygulamayı bazı dönemlerde ücretsiz olarak kulanabilirsiniz.

SoundCloud

SoundCloud benim de dönem dönem kullandığım uygulamalardan biri , özellikle anonim sanatçılarında kendi eserlerini sergileyebildiği bir ortam olması sebebiyle  önerebileceğim bir uygulama , ayrıca uygulama dinlediğiniz bir şarkıyı kendi depolama biriminde saklıyor ve offline olarak dinleme imkanı sağlıyor , tek yapmanız gereken şarkıyı beğenip listenize eklemek ayrıca ücretsiz olması da güzel detaylarından biri.

Exit mobile version