Site icon TeknoDestek

Snapchat’te Nasıl Reklam Verilir?

Snapchatte Nasil Reklam Verilir kapak

Sosyal medya pazarlamanızla daha genç bir kitleye ulaşmaya çalışıyorsanız, Snapchat, başlamak için en iyi ve en etkili yerlerden biridir.

Snapchat, Milenyum ve Z-Kuşağı kullanıcıları için en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Uygulamanın kullanıcılarının %75‘i 34-yaşın altında ve %90‘ı 13 ile 24-yaş arasındadır.

Bu yazımızda, Snapchat kullanımı ile ilgili temel bilgiler verip, pazarlama stratejinizle genç kitleye nasıl ulaşabileceğinizi anlatacağız.

Snapchat Reklamları Nedir?

Snapchat’deki diğer tüm içerikler gibi, Snap reklamları da, benzersiz içerik oluşturmak için, uygulamanın birçok görsel efektini kullanabilen videolardır.

Videolar genellikle 3 ila 10-saniye uzunluğundadır ve kullanıcıların daha fazla bilgi için videoyu yukarı kaydırmaları gerekir.

Snapchat‘i diğer sosyal medya platformlarından ayıran en güzel yönlerinden biri, videolarınıza ve reklamlarınıza bir dokunuş eklemek için Artırılmış Gerçeklik teknolojisini (Augmented Reality – AR) kullanabilmenizdir.

Snapchat Reklam Türleri

Snapchat’te pazarlama stratejilerinizden ve çalışmalarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için, ihtiyaçlarınıza en çok uyan reklam formlarından birini seçmelisiniz:

Snapchat Reklamları Oluşturmaya Nasıl Başlanır?

Snapchat’teki reklam türlerini öğrendikten sonra, artık reklam kampanyanızı planlama vakti! Reklamlarınızı oluşturmaya aşağıdaki adımlarla başlayın:

Snapchat Reklamlarınızdan En İyi Şekilde Yararlanma

Snapchat, kendi platformunda yayınlanmasına izin verdiği reklamların kalitesi konusunda herkesin bildiği gibi katıdır. Snapchat tarafından birçok defa red yememek için kaliteli videolar oluşturarak işe başlayın. Yalnızca birkaç dakika içinde metin, görsel efektler kullanarak kendi markanızla ilgili kısa ve ilgi çekici klipler tasarlamak için online araçları veya bu amaç için geliştirilmiş mobil uygulamaları kullanabilirsiniz.

Exit mobile version