Site icon TeknoDestek

Samsung Galaxy A03s Özellikleri

Samsung, akıllı telefon pazarına uygun fiyatlı yeni modelleri sürmenin hazırlığını yapıyor. Samsung’un A sınıfı telefonları genellikle giriş ve orta segment olduğunu biliyoruz. Firma bu yıl piyasaya, Galaxy A03s modeli ile giriş seviyesi uygun fiyatlı telefonları sürmeyi planlıyor.

Samsung firması uygun fiyatlı olacak olan Galaxy A03s akıllı telefonunu piyasaya süreceği bildirildi . Bu yeni cihazın resmi sunumu şu anki veya sonraki çeyrekte gerçekleşebileceği düşünülüyor. Şu anki bilgilere göre cihaz, HD+ çözünürlük, 60 Hz yenileme hızı ve 6,5 inç büyüklüğünde bir Infinity-V ekrana sahip olacak. Cihazın arka tarafında 13 Megapiksel ana, 2 Megapiksel derinlik ve 2 Megapiksel makro kamera yer alacak.

Ön tarafta ise 5 MP selfie kamera bulunuyor. Cihaz gücünü MediaTek Helio G35 işlemcisinden alacak. MediaTek Helio G35, 2.3 GHz saat hızına sahip sekiz Cortex–A53 çekirdeği, IMG PowerVR GE8320 GPU ve 4G/LTE hücresel ağları destekleyen bir modem içeriyor. Cihazın, 3 GB RAM / 32 GB Depolama ve 4 GB RAM / 64 GB Depolama seçenekleri ile gelmesi muhtemel.

 

Galaxy A03s, bir USB Type-C bağlantı noktası, yan tarafta parmak izi tarayıcı ve 3.5 mm kulaklık girişi barındırıyor. Cihazda 5000 mAh batarya kapasitesi ve 15 W hızlı şarj desteği bulunuyor. Cihaz, 166,6 x 75,9 x 9,1 mm boyutlarına sahip. Galaxy A03s’in beyaz, siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunuyor. Galaxy A03s’in 150 euroluk bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Exit mobile version