Site icon TeknoDestek

Mirascreen Kablosuz Wi-Fi Ekran Alıcısı Dongle

mira2

Kablosuz bilgisayarımzdan yada tabletimizden, akıllı telefonumuzdan televizyonumuza görüntü aktarmak için kullanılan bir teknoloji; bu sayede artık HDMI kablosu olmadan bütün cihazlarımızın görüntüsünü televizyona aktarabiliyoruz.

Mirascreen çok kullanışlı bir cihaz; bu cıhazın yanında USB kablosu veriliyor;  cihazı televizyonumuzun HDMI girişine bağlıyoruz; USB girişi sayesinde cihaza enerji sağlıyoruz.

 

Bağlantılarını sağladıktan sonra televziyon ekranımıza mirascreen görüntüsü geliyor. Cihazımızı eşleştirmek için tabletimizden, telefonumuzdan veya bilgisayarımızdan -hangi cihazı kullanıyorsak- kablosuz ağlardan, mirascreen aygıtını bulup bağlanıyoruz ve bu şekilde görüntüyü televizyona aktarmış oluyoruz.

WiFi 802.11 b/g/n desteği ile kablosuz bağlantı sağlayan bu cihaz, istediğiniz işletim sisteminde kullanım için uygun; Windows, iOS, Android, Mac, Smart phones gibi hangi işletim sistemine sahip bilgisayar veya akıllı cihaz kullanıyorsanız eşleştirme yapıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Son olarak, çözünürlük açısından hiçbir problem yaşamazsınız fakat oyun oynamak için ideal değil. Fiyat açısından da oldukça uygun.

Exit mobile version