Site icon TeknoDestek

Microsoft OneNote Nedir

microsoft onenote nedir nasil kullanilir 2

Microsoft OneNote nedir , nasıl kullanılır konusunu sizler için araştırdık. Bu yazımızda OneNote uygulamasının size sağlayacağı kolaylıkları adım adım anlatacağız.

Microsoft OneNote, not almak için kullanabileceğiniz en iyi not alma aracıdır. Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama iş, okul gibi birçok alanda size çok yardımcı olur. Kullanım için size sunduklarını sıralayacak olursak;

Microsoft OneNote Nedir ?

OneNote, ücretsiz kullanabileceğiniz bir not alma aracıdır. Bir çok kullanım kolaylığı ile işlerinizi kolaylaştırır. Bir çok özelliğe sahip uygulamanın kullanım kolaylıklarını sizlere anlatacağız.

Microsoft OneNote Nasıl Kullanılır ?

OneNote anlık olarak not almak istediğiniz verileriniz için hızlı notlar özelliği sunmaktadır. Bu yerleşik özellik sayesinde anlık olarak her şeyi not edebilirsiniz.

OneNote kullanmak oldukça basittir. Yapmanız gereken tek şey bilgisayarınızda Alt + Windows tuşu + N tuşlarına basmak. Hızlı notlar penceresi açılacaktır. istediğiniz notu alıp sayfayı kapatın. Otomatik olarak yazdığınız her şeyi kaydeder.

Sonrasında ekranın üst kısmında yer alan not defteri penceresinden kolayca ulaşın.

OneNote Outlook ile Entegre Etme

OneNote’u proje yönetimi aracı olarak kullanmak için Outlook ile entegre etmeniz yeterli. Outlook Görevler bölümünde proje yönetimi özelliğne sahiptir. Kişisel bir görevi açıp ve bununla ilgili bir not yazma olanağı sağlar. Fakat Outlook’taki not alma özellikleri sınırlıdır.

Ama merak etmeyin. Proje yönetimleri için Outlook ve OneNote’u kolayca entegre edebilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek sizde kolayca yapabilirsiniz.

OneNote bunun gibi sizlere birçok özellik sunmaktadır.

Sizlerde bu özelliklerden ihtiyacınıza göre yararlanıp hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. OneNote kullanımı yapıyorsanız ve istemeden silinen onenote dosyaları kurtarmak için makalemizi inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version