Site icon TeknoDestek

Mac’te Yeni Kullanıcı Hesabı Nasıl Eklenir?

Mac'te Yeni Kullanıcı Hesabı Nasıl Eklenir

Mac’te yeni kullanıcı hesabı nasıl eklenir: Modern çağda hemen hemen herkes bilgisayar kullanabilmektedir. Bu nedenle, bir evde masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, akıllı cihazlar ve giyilebilir cihazlar bulacaksınız. Bu nedenle Mac makineleriniz genellikle birden fazla ana bilgisayara hizmet eder. Bunu çözmek için Mac’inize yeni kullanıcı hesabı ekleyebilirsiniz. Aslında ihtiyacınız olduğu kadar ekleyebilirsiniz.

Bu yazıda size Mac’inize nasıl yeni bir kullanıcı ekleyeceğinizi göstereceğiz, neden bunu yapmak istediğinizi anlatacağız ve süreçten geçerken dikkat etmeniz gereken bazı hususları tartışacağız.

Mac’inize Neden Yeni Bir Kullanıcı Eklemek İstiyorsunuz?

Masaüstü bilgisayarların aksine, dizüstü bilgisayarlar, daha küçük form faktörlü cihazlar ve Apple Watch gibi giyilebilir cihazlar daha “kişisel” hissettiriyor. Yani telefonunuzun ve saatinizin yalnızca bir kullanıcısı olacaktır. Mac Mini’niz , MacBook’unuz veya iPad’iniz için durum böyle görünse de genellikle birden fazla kullanıcısı vardır. Örneğin:

Daha pek çok senaryo var, ama burada asıl noktayı anladınız. Bilgisayarlar birçok bakımdan ortaktır. Bu nedenle, her birinin kendi belgelerine, uygulamalarına, kurulumlarına ve daha fazlasına sahip olabilmesi için farklı kullanıcıları ayrı tutmak iyi bir fikirdir. Bu, makine kullanan herkese deneyimi kişiselleştirmenin bir yolunu sunar.

Bunu uygulamaya koymanın yollarından biri Mac’inize yeni bir kullanıcı eklemektir. Buna daha sonra bir göz atacağız.

Mac’inize Yeni Kullanıcı Hesabı Nasıl Eklenir?

Mac’te Yeni Kullanıcı Hesabı Nasıl Eklenir
Yeni Kullanıcı Hesabı Ekleme
Yeni Kullanıcı Hesabı Ekleme

Özetle

Bu adımları takip ederek Mac bilgisayarınıza yeni bir kullanıcı ekleyebilirsiniz.

Bilgisayarlar ve cihazlar pahalıdır ve bu durum Apple ürünleri için iki katına çıkar. Bu nedenle bazı cihazlar bir evin veya işyerinin farklı üyeleri arasında hareket eder. Ancak Mac’inize yeni bir kullanıcı (veya birkaç kullanıcı) eklerseniz, makineyi kullanan diğer kişileri etkilemeden herkes kendi alanına sahip olabilir.

Exit mobile version