Site icon TeknoDestek

Mac’te iMessages Nasıl Kurulur ve Ayarlanır?

Macte iMessages Kurulumu ve Ayarları kapak

Mac bilgisayarınızda ‘Mesajlar (Messages)’ uygulamasını nasıl kurabileceğinizi ve ayarlayabileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Bu sorunuzun yanıtı makalemizde!

macOS’ta ‘Mesajlar (Messages)’ uygulaması, Apple’ın iMessages servisi, diğer SMS servisleri, Google, Yahoo ve AOL gibi değişik servisler üzerinden ailenizle, arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla (ortaklarınızla) iletişim kurmanızı sağlar. Fakat eğer Mac’te yeniyseniz veya daha önce hiç ‘Mesajlar (Messages)’ı kurmadıysanız, uygulamayız nasıl kurup, kullanabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz.

Aşağıdaki basit adımları takip edip uyguladığınızda, hiç vakit kaybetmeden arkadaşlarınızla sohbet edebileceksiniz.

Mac’te ‘Mesajlar (Messages)’ Nasıl Kurulur ve Ayarlanır?

macOS High Sierra’daki iCloud’da Mesajlar (Messages) Nasıl Kurulur ve Ayarlanır?

iCloud’da Mesajlar (Messages) uygulaması, mesajlarınızın Mac bilgisayarınız ve iOS cihazlarınız arasında senkronize edilmesini sağlar ve yeni aldığınız bir cihazın kurulumunu yaparken mesajlarınızı bu cihaza indirmenizi sağlar.

 

Ve iMessages senkronizasyonu artık açık ve etkin. Elbette, senkronizasyonu düzgün sorunsuz kullanmak için iOS 11 işletim sistemi çalışan iPhone’da veya iPad’de de bu özelliği açmanız ve etkinleştirmeniz gerekiyor.

 

iOS 11.4’deki iCloud’da ‘Mesajlar (Messages)’ Kurulur ve Ayarlanır?

Mesajları iPhone, iPad ve Mac arasında senkronize etmek için iOS 11’deki iCloud’da ‘Mesajlar (Messages)’ özelliğinin etkin olduğundan emin olmanız gerekiyor.

 

 

Exit mobile version