Site icon TeknoDestek

Mac’inizi Özelleştirin

Macinizi Ozellestirin

Mac’inizi Özelleştirin. Windows’un aksine macOS, duvar kağıdınızdan Kontrol Merkezine kadar her şey için sınırsız özelleştirme seçenekleri sunar. Mac masaüstünüzü kişisel estetiğinizi yansıtacak şekilde özelleştirmek veya cesur bir açıklama yapmak istiyorsanız bu adım adım talimatlar, aygıtınızı başlattığınızda macOS’un görünümünün neredeyse her yönünü dönüştürmenize yardımcı olacaktır.

Mac’inizi Özelleştirin

MacBook’unuz için Yeni Bir Duvar Kağıdı Bulun

Bu en heyecan verici özelleştirme yöntemi olmasa da varsayılan duvar kağıdını değiştirmek Mac masaüstünü özelleştirmek için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır. Apple çok sayıda duvar kağıdı içerir, ancak kendinizinkini de ekleyebilirsiniz. Duvar kağıtlarını WallpaperUp , InterfaceLIFT ve Unsplash gibi sitelerde bulmak kolaydır . Seçtiğiniz bir duvar kağıdını indirdikten sonra Mac’inizi Özelleştirin ve etkinleştirmek son derece hızlıdır.

İpucu: Ayarlarınızı Mac’inizin duvar kağıdınızı rastgele değiştirmeyeceği şekilde yapın .

Kontrol Merkezini Özelleştirin

Kontrol Merkezini ÖzelleştirinKontrol Merkezinin belirli yönlerini değiştirerek Mac’inizi Özelleştirin. Tüm özelleştirme seçeneklerine erişmek için

Mac Masaüstünüze Widget’lar Ekleyin

iPhone ana ekranlarında widget kullanan herkes için bu macOS özelliği tanıdık gelecektir. Mac’inizi Özelleştirin

Mac’inizi Özelleştirin

Dock’u kişiselleştirin

macOS Dock, sık kullanılan uygulamalara erişmeyi, açık projeleri sürdürmeyi veya Web’de gezinmeye devam etmeyi kolaylaştırır. Varsayılan Dock ayarları sizin için ideal seçenekler sunmuyorsa Dock’unuzu özelleştirebilirsiniz.

Dock’u kişiselleştirin

Buradan aşağıdaki seçeneklerden herhangi birini özelleştirebilirsiniz:

Mac’inizin Giriş Ekranını Değiştirin

Daha yeni macOS güncellemeleri sayesinde Mac’inizin oturum açma penceresinde görüntülenen resmi değiştirebilirsiniz. Seçtiğiniz resim aynı zamanda Apple kimliğiniz ve kişi kartınız için de gösterilecektir.

Bunu değiştirmek için;

Mac’inizi Özelleştirin yazımız bu kadar diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz

Exit mobile version