Site icon TeknoDestek

Keenetic Air Modem İnceleme

Kablosuz cihazlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası hâlinde. Evimizde veya işyerimizde düzgün bir Wi-Fi bağlantısının bulunması da bizim için ileri derecede önemli. Bu noktada Keenetic Air cihazı ihtiyaçlarımızı karşılayabiliecek güçlü bir cihaz olarak belirtebiliriz. Keenetic Air cihazı ile ilgili bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Keenetic Air modemi kablolu cihazlarla kablosuz ağ yeteneklerinin yanı sıra, evinizde veya iş yerinizde bulunan Wi-Fi ağını genişletmemizi sağlıyor. Bu cihazı ihtiyaçlarınıza göre farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Keenetic Air teknik özellikleri ise 580 MHz hızında çalışan işlemci taşıdığını görüyoruz. 64 MB RAM ve 16 MB flaş bellek kripto hızlandırıcı gibi özellikler de mevcut. Cihaz KeeneticOS olarak adlandırılan bir yazılımla yüklü olarak geliyor. Bu yazılım hem cihazın verimli şekilde çalışmasını sağlıyor hemde basit bir arayüz görünümüyle istediğiniz kontrolleri rahatça yapabiliyorsunuz. Kablosuz bağlantıda 5 GHz ve 2.4 GHz çift bant Wi-Fi desteğinin olduğunu belirtelim. Aynı zamanda WPA 2’nin yanında WPA 3 güvenlik sistemi de bulunuyor.

 

Keenetic Air’ın üstünde 4 adet anten yer almakta ve bu antanlerin dönebilir antenler olması yönlendirici cihazın konumlandırılmasını sinyalin yönelimini ayarlamayı sağlıyor. Arkada ise 4 adet Ethernet portu bulunan cihazın ayrıca üstünde yer alan donanımsal çalışma modu düğmesi sayesinde de cihazın evin tamamını kapsayan Wi-Fi sistemine kolayca dahil edebiliyorsunuz. Keenetic Air’ın görünüş itibarıyla Keenetic’in diğer ağ ürünlerine de oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Kutunun içinden çıkanlara baktığımızda ise Keenetic Air router cihazının yanı sıra 1 adet güç adaptörü 1 adet ethernet kablosu bulunmakta.

Keenetic Air evinizde veya işyerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz cihazlar. Bu cihaz ile birlikte hem yüksek performanslı hem de güncel kablosuz güvenlik teknolojilerini de destekleyen bir ürüne sahip olacaksınız.

 

Exit mobile version