Site icon TeknoDestek

iPhone’daki Videoları Mac’e Kablosuz Olarak Aktarma

iPhonedaki Videolari Mace Kablosuz Olarak Aktarma kapak

Bu yazımızda sizlere iPhone‘daki videoları Mac‘e kablosuz olarak aktarma konusunda detaylı bilgi vereceğiz.

Apple kullanıcısıysanız, videolarınızı veya fotoğraflarınızı iPhone‘unuzdan Mac‘inize kablosuz olarak aktarmanın iki yöntemi vardır: AirDrop ve iCloud.

İşte, fotoğraflarınızı veya videolarınızı iPhone‘unuzdan Mac‘inize, AirDrop veya iCloud ile aktarmak için yapmanız gerekenler!

Not: iPhone‘unuzdaki fotoğrafları kablolu bağlantıyla da Mac‘inize veya Windows bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

AirDrop ile iPhone’dan Mac’e Fotoğrafları veya Videoları Aktarma

AirDrop, iPhone‘unuzdan Mac bilgisayarınıza her tür dosyayı kolayca aktarmanızı sağlar. Ancak AirDrop yalnızca kısa mesafelerde aktarım yapabildiğinden, telefonunuzun ve bilgisayarınızın birkaç metre mesafede olması gerekir.

iCloud ile Videoları iPhone’dan Mac’e Aktarma

Apple’ın bulut depolama çözümü iCloud, iPhone‘unuzdaki videolarınızı ve fotoğraflarınızı Mac‘inizle otomatik olarak senkronize etmenize olanak tanır.

Not: Apple size 5GB ücretsiz iCloud depolama alanı verir. Ancak çok fazla video çekmeyi seviyorsanız, bu depolama alanını çabucak tüketebilirsiniz. Bu durumda depolama alanınızı artırmak için Apple’dan iCloud depolama alanı satın alabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere iPhone‘daki videoları Mac‘e kablosuz olarak aktarma konusunda detaylı bilgi verdik.

iPhone’daki Videoları Kablosuz Olarak Mac’e Aktarma

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi iletebilirsiniz. Hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı belirtebilrisiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazırladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version