Site icon TeknoDestek

iPhone’daki Uygulamaları Süre Limiti Belirleyerek Kilitleme

iPhone'daki Uygulamaları Süre Limiti Belirleyerek Kilitleme

Bu yazımızda iPhone‘daki uygulamaları süre limiti belirleyerek kilitleme ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

İster sosyal medyada geçirdiğiniz süreyi sınırlamak, ister tatildeyken iş e-postalarından uzak durmak için olsun, iPhone‘unuzun Ekran Süresi (Screen Time) özelliği herhangi bir uygulama için günlük bir süre limit belirlemenizi sağlar.

Not: Ekran Süresi (Screen Time) özelliği yalnızca iOS 12 ve üzeri iOS sürümlerinde kullanılabilir.

iPhone’nunuzdaki uygulamaları, kullanım süresi limiti belirleyerek kilitlemek için aşağıdaki adımları izleyin.

iPhone’daki Uygulamalar Nasıl Kilitlenir?

Not: Ekran Süresi (Screen Time) için Ekran Kilidi (Lock Screen) şifrenizden farklı bir şifre ayarlamak isterseniz, devam etmeden önce menünün alt kısmındaki Ekran Süresi Parolasını Kullan (Use Screen Time Passcode) seçeneğini seçerek bunu yapabilirsiniz.

Not: Belirli web sitelerine erişim için de süre sınırı belirleyebilirsiniz. Uygulama Seç sayfasında, Web Siteleri seçeneğine dokunun ve sınırlamak istediğiniz web sitesinin URL‘sini girin.

iPhone’da Kilitli Uygulamalara Erişme

iPhone’daki Uygulamaları Süre Limiti Belirleyerek Kilitleme

Bu yazımızda iPhone‘daki uygulamaları süre limiti belirleyerek kilitleme ile ilgili detaylı bilgi verdik.

Konu ile ilgili sorularınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi; hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı ileterek; sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazıladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşması için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version