Site icon TeknoDestek

iPhone’da Videolar Nasıl Düzenlenir?

iPhoneda Videolar Nasil Duzenlenir kapak

iPhone ile çekildi” reklamlarından herhangi birini izlediyseniz (-ki gerçekten izlemelisiniz), iPhone kamerasının gerçekten güzel resimler ve videolar çekebildiğini bilirsiniz.

Her ne kadar çekimlerinizle gurur duyuyor olsanız da, çektiğiniz videonun, kitlenizin takdir edeceği rafine bir video haline gelmesi için genellikle uzun bir süreç vardır.

Neyse ki Apple, video düzenlemeyi çocuk oyuncağı haline getiren, gerçekten çok kaliteli ve sezgisel araçlar sunuyor.

Videolarınıza daha fazla beğeni, paylaşım ve etkileşim çekecek bir boyut katmak için 3. taraf (parti) harika uygulamalar da vardır.

Video içeriğinizi doğrudan iPhone‘unuzda nasıl düzenleyeceğinizle ilgili en iyi ve en yeni ipuçlarını bu yazımızda sizlere sunacağız.

iPhone’da, Fotoğraflar (Photos) Uygulaması ile Video Düzenleme

iPhone’da, iMovie ile Video Düzenleme

Apple’ın 5$’lık video düzenleme uygulaması iMovie‘den en iyi şekilde yararlanmaya yönelik adım adım talimatları, iPhone‘unuzdaki videoları hızlı bir şekilde düzenlemenizi sağlar.

Nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? iPhone‘unuzda iMovie‘yi kullanarak yapabileceğiniz bazı ileri seviye düzenlemeler şunlardır:

iPhone’da YouTube Videolarını Düzenleme

YouTube‘a bir video yüklemiş olmanız, yüklediğiniz videonun metninin değiş(tirile)mez olduğu anlamına gelmez.

iPhone‘unuzdaki YouTube uygulamasını kullanarak, yayınlanan videolarınızın metin ayarlarında değişiklik yapmak inanılmaz derecede kolaydır.

iPhone için En İyi Video Düzenleme Uygulamaları

İşletmeniz için video reklamlar oluşturmaya yeni başladıysanız, piyasadaki iPhone video düzenleme uygulamalarının çokluğu kafa karıştırıcı olabilir.

En iyi sonuçlar için harika özellikler sunan, ancak kullanım kolaylığından da ödün vermeyen bir uygulama seçin.

Boosted Ad Maker

Videoleap Editor

Exit mobile version