Site icon TeknoDestek

iPhone’da Mesajları ve Bildirimleri Gizleme

iPhone'da Mesajları ve Bildirimleri Gizleme

Bu yazımızda iPhone‘da mesajları ve bildirimleri gizleme konusu ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

Mesaj filtreleme özelliğini kullanarak iPhone‘da mesajları gizleyebilirsiniz.

Ayrıca, Mesajlar (Messages) uygulamasında uyarı bildirimlerini gizleyerek belirli mesajları veya mesaj serisini gizleyebilirsiniz.

Mesajları gizlemenin başka bir yolu da iPhone‘da mesaj bildirimlerini tamamen devre dışı bırakmaktır.

Belirli mesajların iPhone telefonunuzun ekranında görünmesini istemiyorsanız, bunları kolayca gizleyebilirsiniz.

Birçoğumuz farklı nedenlerden dolayı mesajları gizleriz. Eşinizin ya da sevgilinizin onları görmesini istemiyor olabilirsiniz. Çünkü bu, onlar için planladığınız mükemmel sürprizi mahvedebilir. Veya çalıştığınız iş yeri, mesai saatleri içinde gelen mesajlara şiddetle karşı çıkıyor olabilir.

Sebebi ne olursa olsun, iPhone’da mesajlarınızı gizlemek sadece birkaç basit işlem gerektirir. Belirli mesajları, sohbet mesajlarından gelen uyarıları ve hatta uygulamalardan gelen bildirimleri gizleyebilirsiniz.

İşte, iPhone‘da mesajları ve bildirimleri gizlemek için bilmeniz ve yapmanız gerekenler!

iPhone’da Mesajları Gizleme

iPhone‘da metin mesajlarını iki yöntemle gizleyebilirsiniz!

Belirli Bir Kişiden Gelen Mesajları Gizleme

Not: Aradığınız kişiyi hızlı bir şekilde bulmak için, üstteki Arama (Search) metin kutusuna kişinin adını yazın.

Rehberinizden kaldırdığınız kişiden (veya rehberinizde olmayan herhangi birinden) gönderilen mesaj artık diğer mesajlarınızdan ayrı bir listeye eklenecek. Bu listedeki mesajlara erişmek için, Mesajlar uygulamasının sol üst köşesinde yer alan Filtreler menüsüne dokunun. Ve ardından Bilinmeyen gönderenler seçeneğine dokunun.

Belirli Bir Sohbet Mesajına Ait Uyarıları Gizleme

Bu sohbet mesajında yeni bir mesaj geldiğinde ekranınıza artık bir uyarı gelmeyecek. Ancak, sohbet mesajlaşmasında mesaj almaya devam edeceksiniz.

iPhone’da Mesaj Bildirimleri Gizleme

Bu yazımızda iPhone‘da mesajları ve bildirimleri gizleme konusu ile ilgili detaylı bilgi verdik.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi iletebilirsiniz. Hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı belirtebilrisiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazırladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version