Site icon TeknoDestek

iPhone’da iMovie Uygulaması ile Bir Videoya Müzik Ekleme

iPhoneda iMovie Uygulamasi ile Bir Videoya Muzik Ekleme kapak

Bu yazımızda, iPhone‘da iMovie uygulaması ile bir videoya müzik ekleme işlemini detaylı olarak anlatacağız.

Jaws (Köpekbalığı) filmindeki sualtı sahnelerini, o gergin ve heyecanlı müzik olmadan hayal edin. Veya Indiana Jones‘un, arka fonda film müziği olmadan bir kırbaç salladığını hayal etmeye çalışın.

Klasik Hollywood filmlerinden veya evinizde yaptığınız kliplerinizden bahsediyorsak; müziğin, filmlere veya kliplere anlam ve renk kattığı su götürmez bir gerçek!

Bu bağlamdan hareketle, iMovie uygulaması ile iPhone’da çektiğiniz videolarınıza müzik ekleyerek, onları kolayca daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

iMovie Uygulaması ile iPhone’daki Bir Videoya Müzik Ekleme

Hepsi bu kadar! Müzik, videonuza eklendi. Artık, müzik eklediğiniz videoyu medya kütüphanenize kaydetmek; eklediğiniz fon müziği ile keyfini çıkarmak için, dışa aktarma (kutudan çıkan ve yukarıyı gösteren ok simgesi) bağlantısını kullanabilirsiniz.

Bu yazımızda, iPhone‘da iMovie uygulaması ile bir videoya müzik ekleme işlemini detaylı olarak anlattık. iPhone‘da, iMovie uygulaması ile bir videoya müzik ekleme işlemi hakkındaki yorumlarınızı ya da sorularınızı; aşağıdaki yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz.

Exit mobile version