Site icon TeknoDestek

iPhone WiFi Bağlantısı Nasıl Yapılır?

iPhone WiFi Ağına bağlama

Bu yazımızda sizlere İphone WiFi bağlantısı nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

iPhone iPad iPod cihazlarınızla internette dolaşmak ve online uygulamaları kullanmak için bir wifi ye bağlanmanız gerekir. Kablosuz bir ağa bağlanmak için gerekli bilgiler:

Bu bilgilere sahipseniz aşağıdaki adımları izleyerek bağlantıyı sağlayın.

iPhone WiFi Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Not: Bu adımları doğru olarak yaptığınızda, yine bağlanmayabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Wi-fi Bağlantı Sorunlar

Herhangi bir sebepten modem ayarlarında değişiklik yaptığınızda bu işlemi yapmanız önemlidir. Aksi taktirde iPhone eski şifre ve ayarları algılar. Bazen de şifreyi doğru yazmanıza rağmen sürekli hatalı olarak uyarı veriyor. Şifre büyük küçük harfe duyarlıdır. Bunu kontrol ederek tekrar deneyin. Sorun devam ederse modeminize bağlı bir cihazdan modem arayüzüne giriş yapmanız doğru adımdır. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin.

Apple cihazlar modeminizin güvenlik türü ile bazen çakışır. Güvenli olmayan ağ uyarısı alıyorsanız modem arayüne giriş yapıp kontrol edin. 

Böylece sizlere İphone WiFi bağlantısı nasıl yapılır sorusunu cevapladık. Umarız makalemiz sizler için yararlı olmuştur.

Exit mobile version