Site icon TeknoDestek

iPad ile Arama ve Telefon Görüşmesi Yapma ve Gelen Aramaları Cevaplama!

iPad ile Arama ve Telefon Görüşmesi Yapma ve Gelen Aramaları Cevaplama kapak

iPad’iniz ile, iPhone’nunuz üzerinden arama ve telefon görüşmesi yapın ve iPhone’nunuza gelen çağrıları yanıtlayın.

‘Devamlılık (Continuity)’ özelliği ile, iPhone’unuzun kominikasyon (iletişim) yeteneklerini (arama yapma, gelen aramaları yanıtlama, çağrı gönderme vs.) diğer Apple cihazlarınızda da kullanabilirsiniz. iOS 8.1 sürümünden itibaren, iPhone’ununuz yakındayken iPad’inizden arama yapabilmekte ve gelen aramalara cevap verebilmektesiniz. Evet, bu özelliği kullanabilmek için iPhone’unuzun yakınınızda bir yerlerde olması gerekiyor.

iPad’inize çağrıları nasıl yönlendirebileceğinizi, nasıl arama ve telefon görüşmesi yapabileceğinizi ve ayrıca nasıl gelen çağrılara cevap verebileceğinizi makalemizin devamında bulabilirsiniz.

Çağrıları iPhone’unuzdan iPad’inize yönlendirebilmek için her iki cihazın da aşağıdaki gereksinimleri karşılaması gerekir:

iPhone’da ve iPad’de Çağrı Yönlendirme Nasıl Etkinleştirilir?

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra, çağrıları yönlendirmek istediğiniz iPad’e geçin.

Kurulumu bitirdikten sonra, çağrı geldiğinde gelen aramayı karşılamak ve cevaplamak için ‘Cevapla (Answer)’ butonuna dokunabilir ve görüşmeyi tamamen iPad’inizden yöntebilirsiniz.

Çağrı Yönlendirme ve ‘Kişiler – Rehber (Contacts)’ Uygulaması ile iPad’den Nasıl Arama Yapabilirsiniz?

Çağrı Yönlendirme ve ‘Safari’ Uygulaması ile iPad’den Nasıl Arama Yapabilirsiniz?

Çağrı Yönlendirme ve ‘FaceTime’ Uygulaması ile iPad’den Nasıl Arama Yapabilirsiniz?

FaceTime, iPad’de bulunan ve iPhone’daki ‘Telefon (Phone)’ uygulamasına en yakın, en çok benzeyen uygulamadır ve bu uygulama, hem sesli hem de görüntülü arama yapabilir.

iPad’den arama ve telefon görüşmesi yapma ve gelen aramalara cevap verme ile ilgili düşüncelerinizi, yorumlarınız ve sorularınızı, aşağıdaki yorum bölümden bize iletebilirsiniz.

Exit mobile version