Site icon TeknoDestek

Instagram’da Taklit Ürün Şikayet Etme (Resimli Anlatım)

Instagram Taklit Ürün Şikayet Etme 1

Siz değerli makale okuyucularımızla bu yazımızda Instagram’da taklit ürün şikayet etme işleminin nasıl yapılacağını paylaşacağız.

Kısa süre içerisinde bir çok sosyal medya ağını, getirmiş olduğu yeniliklerle geride bırakan ve kullanıcılarının vazgeçilmezi haline gelen Instagram, yeniliklerine bir yenisini daha getirdi. Bir Instagram kullanıcısı iseniz, var olan bir ürünün farklı bir Instagram hesabında yayınlandığını görmeniz durumunda, şikayetinizi Instagram yetkililerine bildirmeniz, hesabın kapatılması için yeterli olacaktır.

Ancak birçok Instagram kullanıcısı, ürünlerin taklit edilmesiyle ilgili şikayeti, Instagram yetkililerine nasıl bildireceğini bilmemektedir.

Bu konu ile ilgili Instagram‘a bildirim ve şikayatte bulunmak için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

Karşımıza Taklit Ürün Şikâyet Formu” başlığı altında bir sayfa açılacaktır.

seçeneğini seçiyoruz.

seçeneğini işaretledikten sonra alt kısımda yer alan,

E-posta adresi: kısmına ise, Instagram‘ın iletişime geçebileceği bir mail adresi giriyoruz.

seçeneğini işaretliyoruz.

olarak işaretliyoruz.

Ticari marka tescilinizi de ekleyebileceğimiz bir ekleme yeri olacağından dolayı, bu dosyanın eklenebilmesi adına Dosyaları Seç” alanından, ilgili ek dosyayı ekliyoruz.

seçeneğini işaretliyoruz.

seçeneğini seçebiliriz.

Daha sonrasında ekranın alt kısmına indiğimizde, Şikâyetinizle ilgili ek bilgiler sağlayın:kısmına mağduriyetimize konu olan durumu, detaylı bir şekilde giririyoruz.

seçeneğini işaretliyoruz.

seçeneğini işaretliyoruz.

Exit mobile version