Ana Sayfa Destek Instagram’da Son Görülme Özelliği Nasıl Kapatılır? (Resimli Anlatım)

Instagram’da Son Görülme Özelliği Nasıl Kapatılır? (Resimli Anlatım)

0
Paylaş
Instagram'da Son Görülme Özelliği Nasıl Kapatılır? (Resimli Anlatım)

Dünyanın en büyük sosyal medya bloglarından biri olan Instagram, geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayımlayarak Instagram Direct Message bölümünde, kontaklarınızın ne kadar zaman önce çevrimiçi olduklarını göstermeya başlamıştı. Birçok anlık iletişim uygulamasında var olan bu özellik, yıllar sonra Instagram’a da eklendi. Kullanıma sunulan bu yeni özellik, ‘stalker’ ruhlu kullanıcıların hoşuna gitse de birçok Instagram kullanıcısı, uygulama üzerinde ne kadar zaman önce işlem yaptığının ilan edilmesinden memnun değil. Biz de sizler için, Instagram’da son görülme özelliğinin nasıl kapatılabileceği konusunu ele aldık.

 

  • İşlemlerimize, kişisel Instagram hesabımıza giriş yaparak başlıyoruz. Sonrasında ise sağ üstte bulunan menü tuşuna basarak Hesa Ayarları’na gidiyoruz.

Instagram'da Son Görülme Özelliği Nasıl Kapatılır? (Resimli Anlatım)

  • Daha sonra karşımıza gelen Ayarlar ekranını biraz aşağı kaydırarak, Hareketler Dökümünü Göster alanını buluyoruz ve bu alanı ‘açık’ konumdan ‘kapalı’ konuma çekiyoruz.

  • Tüm bu işlemlerin ardından, Instagram hesabımızın son görülme özelliği kapatılmış olacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise, birden fazla Instagram hesabı kullanan kullanıcıların, bu işlemi her hesabı için ayrı ayrı uygulaması gerektiğidir.

Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
TIKLA ARA

CEVAP VER

Yorumunuzu giriniz!
Lütfen adınızı girin