Site icon TeknoDestek

Instagram’da Bir Yorum Nasıl Silinir veya Yorumlar Nasıl Gizlenir ve Kısıtlanır?

Instagramda Bir Yorum Nasil Silinir veya Yorumlar Nasil Gizlenir ve Kisitlanir kapak

Sosyal medya belki nesiller boyu var olacak, ancak yazım hatası olan veya gönderdiğiniz için pişman olduğunuz bir yorum, sosyal medyada sonsuza kadar var olmak zorunda değil.

Instagram‘da, başkalarının paylaşımlarına yazdığınız yorumları veya başkalarının sizin paylaşımlarınıza yazdığı yorumları silebilirsiniz. Ayrıca belirli türdeki yorumları gizleyebilir veya belirli kullanıcıların, paylaşımlarınıza yorum yazmasını engelleyebilirsiniz.

Instagram’da, Herhangi Bir Kullanıcının Paylaşımınıza Yazdığı Yorum Nasıl Silinir?

Not: Yorumlar (Comments) sayfasında bir yorumu silmek için, silmek istediğiniz yorumua sola kaydırabilir ve ardından ekrana gelen kırmızı çöp kutusu simgesine dokunabilirsiniz.

Instagram’da Herhangi Bir Kullanıcının Paylaşımına Yazdığınız Yorum Nasıl Silinir?

Instagram Paylaşımlarınızdaki Yorumları Nasıl Gizleyebilirsiniz?

Instagram‘da, belirli kişilerden gelen belirli türdeki yorumları gizlemek için kullanabileceğiniz birkaç ayar vardır. İşte, yorumları gizlemek için yapmanız gereken ayarlar!

Kullanıcıyı bulduktan sonra, adının yanındaki Engelle (Block) butonuna dokunun. Bu, kişinin profilini (hesabını) tamamen engellemez, yalnızca paylaşımlarınıza yorum yapmasınız engeller. Bir Instagram kullanıcısının yorumlarını engellediğinizde, yorumları yalnızca ona görünür olacak ve yorumlarını engellediğinizi bilmeyecek.

Instagram bir yorumu, rahatsız edici olduğundan veya engellenen bir yorumcudan geldiği için gizlediyse, paylaşımınızın altında bir Gizli Yorumları Görüntüle (View Hidden Comments) bağlantısı (linki) görürsünüz. Gizli yorumları görmek için, gizli bir yorumun altındaki Göster (Unhide) linkine dokunun. Gizli Yorumları Görüntüle (View Hidden Comments) bağlantısını görmüyorsanız, Instagram‘ın gizlediği yorum yoktur.

Exit mobile version