Site icon TeknoDestek

İnstagram Kullanım Koşulları

instagram kullanim kosullari kapak

Her sosyal medya platformunun kullanım koşulu vardır. Bu makalemizde İnstagram kullanım koşulları nedir bunlardan bahsedeceğiz. Bu koşulların değil, ayrı koşulların geçerli olduğunu açıkça ifade ettiğimiz ve Instagram Hizmeti (“Hizmet”) hakkında aşağıda belirtilen bilgileri sağladığımız durumlar dışında Instagram’ı kullanımınız bu Kullanım Koşulları’na (veya “Koşullar”) tabidir. Bir Instagram hesabı oluşturduğunuzda veya Instagram’ı kullandığınızda bu koşulları kabul etmiş olursunuz. Facebook Hizmet Koşulları, bu Hizmet için geçerli değildir.

Instagram Hizmeti

Size Instagram Hizmetini sunmayı kabul ediyoruz. Hizmete, Instagram’ın misyonunu ileri taşımak için sağladığımız tüm Instagram ürün, özellik, uygulama, hizmet, teknoloji ve yazılımları dahildir: Sizi sevdiğiniz insanlarla ve şeylerle yakınlaştırmak. Hizmet, aşağıdaki unsurlardan oluşmaktadır:

Topluluk üyelerimizin yardıma ihtiyaç duyabileceğini düşündüğümüz zamanlar da dahil olmak üzere, olumlu ve herkesin keyif alabileceği deneyimler yaşamasına yardımcı olan araçlar geliştirip kullanıyor ve kaynaklar sunuyoruz. Buna ek olarak, hem istismarla, hem Koşul ve ilkelerimizin ihlaliyle hem de zararlı ve aldatıcı davranışlarla mücadele etmek için çaba gösteren ekip ve sistemlerimiz bulunuyor. Platformumuzu güvende tutmak amacıyla, sizin bilgileriniz dahil olmak üzere elimizdeki tüm bilgileri kullanıyoruz. Buna ek olarak, kötüye kullanım veya zararlı içerikler hakkında bilgileri diğer Facebook Şirketleri veya kolluk kuvvetleri ile paylaşabiliriz

Exit mobile version