Site icon TeknoDestek

Instagram Hikayeler’e Müzik Nasıl Eklenir?

Instagram Hikayelere Muzik Nasil Eklenir kapak

Çoğu Instagram kullanıcısı, GIF’ler, Emoji’ler ve hatta eklenebilen müzik ile kısa bir süre için haber akışında yayında kalan fotoğrafları ve videoları göndermenize olanak tanıyan Hikâyeler (Stories) özelliğinden yararlanır.

Instagram Hikâyenize (Instagram Story) müzik eklemek, nasıl yapacağınızı öğrendikten sonra basit bir işlemdir. Spotify, SoundCloud ve Shazam gibi diğer uygulamalardan müzik bile ekleyebilirsiniz.

İşte, Instagram Hikâyenize (Instagram Story) müzik eklemek için yapmanız gerekenler!

Instagram Hikâyenize (Instgram Story) Nasıl Müzik Eklenir?

Bir Instagram Hikâyesine (Instagram Story) müzik eklemek için sağ üstteki kare gülen yüz simgesine dokunun ve açılır menüden Müzik (Music) çıkartmasını seçin. Listede arama yaparak bir şarkı (müzik) seçin ve Hikâyenizin altında görünen butonları kullanarak şarkıyı (müziği) özelleştirin.

İşte, adım adım yapmanız gerekenler!

Not: Müziğin, Hikâyenizde görsel olarak nasıl görünmesini istediğinizi, farklı yazı tiplerinde şarkı sözleri, albümün kapak resmi veya şarkının adını duyuran küçük bir metin kutusu olarak seçip özelleştirebilirsiniz.

Ayrıca, başka bir uygulamada müzik dinliyorsanız, onu doğrudan Spotify, SoundCloud veya Shazam‘dan, Instagram Hikâyenize ekleyebilirsiniz. Her bir uygulamada bunu nasıl yapabileceğinizi aşağıda bulabilirsiniz.

Spotify’dan Instagram Hikâyesine (Instagam Story) Müzik Ekleme

SoundCloud’dan Instagram Hikâyesine (Instagam Story) Müzik Ekleme

Shazam’dan Instagram Hikâyesine (Instagram Story) Müzik Ekleme

 

Exit mobile version