Site icon TeknoDestek

Instagram Hikayeler’e Link (Bağlantı) Nasıl Eklenir?

Instagram Hikayelere Link Baglanti Nasil Eklenir kapak

Instagram Hikâyeler (Instagram Stories), takipçilerle etkileşim kurmanın ve yeni potansiyel müşterilere ulaşmanın harika bir yoludur. Hikâyeler (Stories)’in, (haber) akışı gönderilerine nazaran sahip olduğu avantajlardan biri, Hikâyeler (Stories)’e bağlantı (link) ekleyebilmenizdir.

Instagram’a Swipe Up Link (Bağlantı) Nasıl Eklenir?

10.000 veya daha fazla takipçiniz varsa, Instagram Hikâyenize (Instagram Story) bir bağlantı (link) eklemek çok kolaydır. İşte yapmanız gerekenler:

10.000 Takipçisi Olmayan Bir Instagram Hesabında, Hikâyelere Swipe Up Bağlantısı Ekleme

Instagram hesabınız onaylanmadıysa veya 10.000 takipçiniz yoksa endişelenmeyin. Yine de, aşağıda anlatacağımız IGTV geçici çözümüyle Hikâyenize bir bağlantı ekleyebilirsiniz.

10.000’den Az Takipçisi olan Hesaplar için Bio Bağlantısı Ekleme

10.000‘den az takipçisi olan bir hesabın bağlantı gönderebileceği diğer bir yer biyografileridir. Bu biraz zahmetli ve hayal kırıklığına neden olan bir çözümdür; çünkü takipçilere, ilgili bağlantıyı (linki) biyografide bulabileceklerini söylesek bile, o fazladan adımı atma zahmetine girmeyebilirler.

İşin püf noktası, profilinize ulaşmalarını kolaylaştırmaktır ve bunu, Hikâyenize bir @Mention etiketi  (çıkartması) ekleyerek yapabilirsiniz.

İşte, yapmanız gerekenler:

Daha sade ve mütevazı bir görünüm için, çıkartmayı zorlukla görülebilir olana kadar küçültebilir ve bir logonun veya başka bir resmin üzerine yerleştirebilirsiniz. Böylece takipçilerinizi, @Mention çıkartması (etiketi) yerine, o resme dokunmaya teşvik edebilirsiniz.

Exit mobile version