Site icon TeknoDestek

Google Dokümanlar’dan Yazıcıya Çıktı Gönderme

Google Dokümanlar'dan Yazıcıya Çıktı Gönderme

Bu yazımızda sizlere Google Dokümanlar‘dan yazıcıya çıktı gönderme konusunda detaylı bilgi vereceğiz.

Google Dokümanlar (Google Docs), basit belgeler oluşturmak için mükemmel bir araçtır. Yalnızca ücretsiz olmakla kalmaz, aynı zamanda Microsoft Word masaüstü uygulamasından farklı olarak, birden fazla kişinin aynı anda belgede düzenleme yapmasına olanak tanır ve tüm dosyalar, her yerden erişim için bulutta depolanır.

Google Dokümanlar (Google Docs), Microsoft Office kadar birçok özelliğe sahip olmayabilir. Ancak yazdırma özelliği gibi tüm temel özellikleri içerir.

Bilgisayar, Android ve iPhone veya iPad‘de Google Dokümanlar‘dan (Google Docs) yazıcıya çıktı göndermek için aşağıda adımları izleyin!

Bilgisayarda, Google Dokümanlar’dan Yazıcıya Çıktı Gönderme

Google Dokümanlar‘dan (Google Docs) kablosuz olarak yazıcıya çıktı göndermek için, yazıcınızın Wi-Fi‘ye bağlı olması gerekir.

Not: Mozila Firefox veya Safari kullanıyorsanız, Google Dokümanlar‘daki araç çubuğundan Dosya menüsüne tıklayın. Açılan menü listesinden Yazdır menüsüne tıkladığınızda dosya, bir PDF dosyası olarak bilgisayarınıza indirilir.

Android’de, Google Dokümanlar’dan Yazıcıya Çıktı Gönderme

iPhone’da veya iPad’de, Google Dokümanlar’dan Yazıcıya Çıktı Gönderme

Bu yazımızda sizlere Google Dokümanlar‘dan yazıcıya çıktı gönderme konusunda detaylı bilgi verdik.

Google Dokümanlar’dan Yazıcıya Çıktı Gönderme

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi iletebilirsiniz. Hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı belirtebilrisiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazırladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version