Site icon TeknoDestek

Flightradar24 ile Dünyadaki Tüm Uçak Trafiğini ve Seferlerini Takip Edin!

Flightradar24 ile Dünyadaki Tüm Uçak Trafiğini ve Seferlerini Takip Edin kapak

Baş döndürücü  bir hızla gelişen teknolojilerin ve özellikle de yazılım ve iletişim teknolojilerinin birlikte (entegre) kullanımıyla meydana getirilen servislerin, ürünlerin, hizmetlerin insanlara sunduğu olanaklar ve kolaylıklar hem zaman tasarrufu, hem imkanların genişlemesi hem de vasıf ve kalite bakımından muazzam seviyelere geldi. Artık insanların yaptığı birçok iş teknolojiye devrediliyor ve devredilen iş sayısı artarak devam ediyor. Bu devir süreci ile birlikte insanların aradan çekilmesinin sonucu olarak sunulan hizmetlerdeki hız ve kalite de, teknolojinin gelişmesine ve ilerlemesine paralel bir şekilde çok ileri seviyelere geldi. Hem bilgisayar için hem de mobil cihazlar için geliştirilen birçok yazılım, günümüz dünyasını sarıp sarmalayan iletişim ağının ve teknolojisinin de yardımıyla, insanların dünyanın herhangi bir yerindeki bir gelişme veya olayla ilgili anlık olarak bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Bu yazımızda, birçok kişinin özellikle de yolcuların ve yolculuk yapacakların çok işine yarayacak bir servisten bahsedeceğiz. Dünyadaki tüm uçak seferlerini, uçak trafiğini, havaalanı bilgilerini, uçak saatlerini bu servis ile anlık olarak takip edebiliyorsunuz. Bilgisayarlarda web sayfası üzerinden ( https://www.flightradar24.com/ ) ve mobil cihazlarda ise uygulama ( Android, iOS ) üzerinden bu hizmeti kullanabilirsiniz.

Mobil cihazlarda bu servisin kullanımına geçelim. Android cihazlarda kurulum ve kullanımını anlatacağız. iOS cihazlarda da benzer adımları uygulayarak servisin uygulamasını kurup kullanabilirsiniz.

Exit mobile version