Flickr Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

Flickr Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

0
PAYLAŞ

Flickr, Yahoo tarafından destekli bir platform olup, resimlerinizi ve videoları depolayabileceğimiz güzel bir sosyal paylaşım ağıdır. Sadece resim depolama ve video üzerinden işlem sağlanmamaktadır; ayrıca Flickr üzerinden birçok arkadaşınıza ulaşabilir veya birçok kullanıcıya hitap edebilirsiniz. Ücretsiz kayıt olan kullanıcılar Flickr’da 1 TB fotoğraf yükleme alanına sahip olurlar. Flickr hesabınızı kapatmak veya üyeliğinizi sonlandırmak istiyorsanız http://www.flickr.com/profile_delete.gne linki üzerinden ilerleme yapabilirsiniz. Silme işlemini başlattıktan sonra, herhangi bir bilginiz sistem tarafından alınmamaktadır.

Link üzerinden ilerleme yaptıktan sonra karşınıza çıkan bilgileri onaylayıp hesap silme işlemini yapmış oluyoruz. Silme işleminiz yapıldıktan sonra Yahoo tarafından bu şekilde bir hesap bulunmadığı iletilecektir. Yahoo üzerinden silme işleminiz tamamlanmış olur.

Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
ŞİMDİ ARA
Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
TIKLA ARA

BİR CEVAP BIRAK