Site icon TeknoDestek

Facebook Messenger Geçmişi Nasıl Bulunur?

facebook messenger gecmisi nasil bulunur ongorsel

Messenger, bir iOS veya Android uygulamasından erişebileceğiniz veya bir web tarayıcısında Facebook ile kullanabileceğiniz bir Facebook anlık mesajlaşma hizmetidir. Messenger, siz silmediğiniz sürece konuşmalarınızı saklar. Bir görüşmedeki bilgilere erişmeniz gerektiğinde, Messenger sohbet geçmişinizde arama yapmak ve geri almak kolaydır.

Masaüstünde, Facebook veya Messenger’dan Messenger Geçmişine Erişin

Messenger geçmişinizde arama yapmak, bir adı, tarihi veya diğer bilgileri hatırlamanıza yardımcı olur. Bir web tarayıcısı kullanarak bir Windows PC veya Mac‘te, Facebook veya Messenger kullanıyorsanız, mesaj geçmişinizi anahtar kelimeye göre nasıl arayacağınız veya bir konuşma içinde nasıl arayacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Mobilde Facebook Messenger Geçmişine Ulaşma

Görüldüğü üzere Fecebook Messenger geçmişine ulaşmak basit gibi görünse de, geçmiş mesajlarınızı bulup tamamen imha etmek isteyebilirsiniz. Fakat her ne kadar bu mesajları tamamen sildiğinizi düşünseniz bile, bu veriler Facebook’un veri tabanında ve sunucularında saklanıyor. Bunun en güzel örneği, yakın zamanda Instagram uygulamasında yaşanan silinen geçmiş mesajların bazı kullanıcılarda yeniden görünmesi olarak gösterilebilir.

Exit mobile version