Ana Sayfa Destek Facebook Hesabınızdaki Fotoğraf Albümleri Nasıl Silinir?

Facebook Hesabınızdaki Fotoğraf Albümleri Nasıl Silinir?

0

Facebook profilinizde fotoğraflarınızı albümler halinde kolayca düzenleyebilir ve bu albümlere artık ihtiyacınız olmadığında veya bu albümlerin Facebook hesabınızda bulunmasını istemediğinizde silebilirsiniz.

Bilgisayardan Facebook hesabınıza giriş yaptığınızda, albümlerinizi Albümler sayfasından veya tek tek albüm ayrıntılarını tıklayıp silebilirsiniz. Facebook mobil uygulamasında ise süreç biraz farklı seyrediyor.

Bununla birlikte, herhangi bir albümü Yalnızca ben (Only me) şeklinde görünür yapmayı da seçebilirsiniz; bu seçenek, albümü arkadaşlarınızdan da gizleyecektir. Bu seçenek, Sil (Delete) butonunun yanındaki Düzenle (Edit) seçeneğinin altında bulunur.

Bilgisayar ile Facebook’taki Albümler Nasıl Silinir?

  • Mac‘inizde veya Windows bilgisayarınız Facebook‘u açın.
  • Facebook logosunun sol tarafında veya arama kutucuğunun sağ tarafında bulunan profil adınıza tıklayın. Her iki seçenek de sizi profil sayfanıza getirecektir.
  • Kapak fotoğrafınızın altında bulunan Fotoğraflar (Photos) sekmesine tıklayın. Fotoğraflarınıza, ekranı aşağı kaydırıp soldaki menüden de erişebilirsiniz.
  • Sayfanın üst kısmındaki Albümler (Albums) menüsüne tıklayın.

  • Sayfayı aşağı kaydırın ve silmek istediğiniz albümü bulun.
  • Albüm kapağının sağ-alt köşesindeki üç nokta (⋯) simgesine tıklayın.
  • Açılan pencerede Albümü sil (Delete album) tıklayın. Albümü görüntüleme iznini Yalnızca ben (Only me) olarak değiştirmek için Düzenle (Edit) seçeneğini tıklayabilirsiniz.

  • Albümü açmak için albüm kapak fotoğrafına da tıklayabilirsiniz. Daha sonra sağ köşedeki dişli (⚙️) simgesini tıklayın. Aynı açılır pencere görünecek, Albümü sil (Delete album) tıklayın.

11858 teknik destek
11858 teknik destek

Bir Mobil Cihaz ile Facebook’taki Albümler Nasıl Silinir?

  • iPhone veya Android telefonunuzda Facebook uygulamasını açın.
  • Ekranınızın sağ-alt köşesindeki üç çizgi (≡) simgesine dokunun.
  • Açılan menü listesinin en üstündeki Profilini görüntüle (View your profile) yazısının üzerinde yer alan isminize dokunun.

11858 teknik destek
11858 teknik destek
  • Fotoğraflar (Photos) menüsünü bulmak için ekranı aşağı kaydırın ve bu menüye dokunun.

  • Gelen ekranda en üstteki Albümler (Albums) menüsüne dokunun.
  • Silmek istediğiniz albümü bulmak için sayfayı aşağı kaydırın.
  • Albümü açmak albüme için dokunun.
  • Albüm kapak fotoğrafının sağ-üst köşesindeki üç nokta (⋯) simgesine dokunun.

  • Albüm ayrıntıları açılacaktır. Albüm görüntüleme ayarlarını, albüm yalnızca sizin tarafınızdan görüntülenebilecek şekilde değiştirebilir veya albümü tamamen silmeyi tercih edebilirsiniz. Albümü tamamen silmek için Albümü Sil (Delete Album) butonuna dokunun.

Konu hakkında destek almak için 11858'i arayabilirsiniz.
Konu hakkında destek almak için 11858'i arayabilirsiniz.
TIKLA ARA