Site icon TeknoDestek

En İyi 10 Simülasyon Oyunu

Ekran goruntusu 2022 01 28 221218

En İyi 10 Simülasyon Oyunu

Video oyunları https://teknodestek.com.tr/?s=oyun çeşitli kategorilerde gelir, strateji oyunları, açık dünya oyunları, rol yapma oyunları, nişan oyunları ve her biri farklı bir şey sunar. Ancak, başka hiçbir video oyunu kategorisinin sunmadığını sunan bir kategori var.

Birçoğunuz Simülasyon oyunlarının ne olduğunu zaten biliyor olsanız da , doğrudan 2022’de oynanacak en iyi Simülasyon.

Microsoft Uçuş Simülatörü

Microsoft Uçuş SimülatörüMicrosoft Flight Simulator, ona aşık olmanızı sağlayan oyunlardan biridir. Oyun güzel bir şekilde tasarlanmıştır ve gerçeğe yakın manzaralar ve gerçek dünyanın görsellerini içerir. Bir uçağa binmeden Pasifik üzerinde uçmak ister misiniz? Flight Simulator oynayın. Bu oyunun sunduğu deneyim gerçek değil.

En iyi simülasyon oyununu yapmanın tarifini merak eden var mı? Microsoft Uçuş Simülatörü cevaptır. bu oyunun tek dezavantajı platformlarıdır; Flight Simulator yalnızca Xbox Series X/S ve PC’de çalışır.

SİLAH 3

ARMA 3, öncelikli olarak gerçekçiliğe odaklanan bir açık dünya askeri taktik nişancı oyunudur. Tamamen bir simülasyon oyunu olmasa da, ARMA 3 açık dünya nişancılarının bazı yönlerine sahiptir. ARMA 3, 2030’ların ortalarında geçiyor.

Ek olarak, ARMA 3’teki gerçekçiliğin derinliği, oyunun belirli misyonları ile açık dünya ortamında şaşırtıcıdır.

Simler 4

Son derece popüler ve en iyi simülasyon oyunlarından biri olan Sims 4, serinin dördüncü oyunu. Kapak tarafında, oyun piyasaya sürüldükten sonra önceki oyunlara kıyasla eksik özellikleri nedeniyle ağır eleştiriler aldı.

Kir Ralli

Yayın İçin Değil

Tarım Simülatörü 19

Futbol Menajeri 2022

Spor tutkunları için Football Manager harika bir Simülasyon oyunudur. Sega tarafından yayınlanan FM22 oyunu macOS, PC, Xbox, iOS, Android ve Nintendo Switch gibi platformlarda mevcut. Ayrıca, çıkışı boyunca ve şu anda oyunculardan olumlu tepkiler alan oyun, oynayabileceğiniz en iyi Simülasyon oyunlarından biridir.

Football Manager, oyuncuların futbol takımlarını gerçek dünya simülasyonunda yönetmesine ve analiz etmesine olanak tanır. Buna ek olarak, oyuncular ayrıca futbolcuları araştırır ve işe alır ve tercihlerine göre takımlar kurar.

Euro Kamyon Simülatörü 2

PC Oluşturma Simülatörü

Hırsız Simülatörü

2022’de oynanacak en iyi Simülasyon oyunları listesi bu kadar. Piyasada başka iyi simülasyon oyunları da olsa da, listedeki sayıyı 10’a kadar tutmaya karar verdik.

İyi 10 Simülasyon Oyunu

Exit mobile version