Site icon TeknoDestek

DailyMotion Artık Windows App Store’da

DailyMotion Artık Windows App Storeda

Windows 10 için DailyMotion App artık Evrensel

DailyMotion, dünyadaki en popüler video paylaşım servislerinden biridir. Uzun süredir çeşitli platformlarda (Android, iOS, web) mevcuttu, ancak şimdiye kadar evrensel bir Windows 10 sürümü yoktu.

DailyMotion Windows 10 uygulaması artık Mağaza’da bulunuyor ve Evrensel bir uygulama, bu nedenle hem Windows 10 hem de Windows 10 Mobile’da mükemmel çalışıyor. Yeni uygulama, hareketli uygulama içi mini oynatıcı, kişiselleştirilmiş öneriler ve 4K HD videolar oynatma yeteneği gibi birkaç kullanışlı özellik getiriyor.

Diğer birçok Universal uygulaması gibi, DailyMotion da Cortana entegrasyonuna sahiptir; bu, videoları arayabileceğiniz ve uygulamanın dışında oynayabileceğiniz anlamına gelir.

Windows 10 için yeni DailyMotion uygulamasının tüm yeni özelliklerinin listesi:

YouTube’un hala resmi Windows 10 uygulamasına sahip olmaması gerçeği, yalnızca DailyMotion için iyi olacak. İşte galeride aşağıdan aşağıya doğru hareket halindeyken uygulamanın çalıştığı birkaç resim:

Bununla birlikte, DailyMotion’ın Windows Mağazası’ndaki varlığı bile, bu Fransız video paylaşım servisini YouTube’a çok daha yaklaştıracak, çünkü YouTube şu anda erişilemiyor. Resmi DailyMotion uygulamasını indirmek isterseniz, Windows Mağazası’ndan ücretsiz olarak yapabilirsiniz .

Exit mobile version