Site icon TeknoDestek

Asus DSL-AC88U Kablosuz Hızlı Kurulum

AC88U KAPAK

Asus DSL-AC88U Kablosuz Hızlı Kurulum

Teknoloji Destek Hattı Baş Shake CSS
Aramayı başlatmak için tıklayın!

Asus DSL-AC88U modem kurulumumuz için öncelik olarak kablo bağlantılarımızı doğru bir şekilde sağlayalım. Bağlantıları bitirdikten sonra  web tarayıcı programımızı (Internet Explorer,Google Chrome, Mozilla Firefox vb.) bir sayfa açalım ve tarayıcımızın Adres çubuğu kısmına cihazımızın ara yüzünün varsayılan adresini yazıp Enter tuşuna basınız. Asus DSL-AC88U modemimizin arayüz adresi ise  192.168.1.1 şeklinde olacaktır. İkinci bir altarnatif olarakta  http://router.asus.com/ adresin den de modem arayüzüne ulaşabiliriz.Karşımıza gelen ekranda bizden kullanıcı adı ve şifre isteyen bir modem arayüz giriş penceremiz olacaktır.

Bu alanda kullanıcı adı bölümüne küçük harfler ile admin Şifre kısmına ise gene küçük harfler ile admin yazarak oturup aç butonuna tıklayalım.

Eğer kullanıcı adı veya şifremiz de hata veriyorsa daha önce değiştirmiş olabiliriz. Böyle bir durumda modemimizi resetleyelim ve adımları tekrar deneyelim. Modemimizi resetlemek için modem açık haldeyken Reset tuşuna 10 saniye basılı tutmamız yeterli olacaktır.Modem arayüzüne giriş yaptığımızda Diğer bir ekranımız şifre bölümü olacaktır bu kısımda modem arayüz şifremizi değiştirmemizi ister burada ister değişe bilir ister değişmeden devam edebiliriz.

Teknoloji Destek Hattı Orta Pulse CSS
Aramayı başlatmak için tıklayın!

Ara yüze girişlerimizi sağladıktan sonra karşımıza gelen ilk sayfada hızlı internet kurulumu olacaktır.

 

Bu bölümdeki hızlı internet kurulumu başlığına tıklayalım ve adımları sırasıyla tamamlayalım.

Açılan pencerede Kullanıcı adı bölümüne internet servis sağlayıcımızın vermiş olduğu adsl kullanıcı adını yazalım Şifre  bölümüne ise internet firmamız tarafından bizlere verilen adsl şifremizi büyük küçüh harf uyumuna dikkat ederek yazalım.

Karşımıza gelen ilk ekranda ileri ya da git yazan bir buton olacaktır butona tıklayalım.

Karşınıza gelen pencerede İnternet bağlantınızın tipine göre seçim yaparak İleri butonuna  tıklayalım.

Bu pencerede  Otomatik IP (DHCP) seçeneğini seçerek ilerliyoruz. Karşımıza gelen ekranda kablosuz ayarları sayfası olacaktır.

Bu alanda Ağ adı bölümüne kablosuzda görmek istediğimiz adımızı yazalım.Şifre bölümünde ise en az 8 karakterden oluşacak Türkçe karakter ve boşluk bırakmadan kablosuz şifresi oluşturalım.

Sayfanın alt kısmındaki uygula butonuna tıklayalım.Gelen son ekranımız ise özet sayfamız olacaktır bu kısımda son yazan butonu tıklayarak işlemlerimizi kaydetmiş olacağız.

İnternet bağlantımızı aktif kullanmaya başlayabiliriz.

Teknoloji Destek Hattı Son Shake CSS
Aramayı başlatmak için tıklayın!
Exit mobile version