Ana Sayfa Destek ASKfm Hesap Silme (Resimli Anlatım)

ASKfm Hesap Silme (Resimli Anlatım)

0
Paylaş
ASKfm Hesap Silme (Resimli Anlatım)

Soru-cevap uygulaması olan ASKfm hesabı nasıl silinir? Hesap silme işlemleri için neler yapılmalıdır? Hesap silindiğinde tekrardan hesap oluşturulur mu? ASKfm hesabınızı sildiğinizde, tekrardan aynı bilgilerinizle hesap oluşturabilirsiniz. Telefonunuzdan uygulama kaldırdığınızda üyeliğiniz (yine) devam eder. Bunun için öncelikle hesabı silip daha sonra uygulamayı kaldırabilirsiniz. Hesabı tamamen silmek için, uygulama üzerinde hesabı devre dışı bırakma ayarından ilerleme yapılması gerekiyor.

  • Hesap silme işlemini başlatmak için ASKfm uygulamasında ayarlar simgesine tıklayınız ve açılan menü listesinde ‘Ayarlar’ menüsüne tıklayınız.

ASKfm Hesap Silme (Resimli Anlatım)

  • Karşınıza gelen ekranda Profil, Bildirimler, Sosyal ve Hesap sekmeleri olacaktır. Bu sekmeler içerisinde yer alan Hesap sekmesi üzerinden ilerleme yapılacaktır. Bu sekmede bulunan menülerden ‘Hesabı devre dışı bırak’ menüsüne tıklayınız.

  • Gelen ekranda hesap silme işlemi sonucu ile ilgili ASKfm sayfanı kimse bulamayacak ya da ziyaret edemeyecek’ şeklinde bir uyarı/bilgilendirme ve işlem onayı penceresi çıkacaktır. Hesap silme işlemine devam etmek için ‘Hesabı devre dışı bırak’ seçeneğine tıklayınız. Bu işlemden sonra hesap silme işleminiz tamamlanmıştır. Uygulama sizi tekrar ASKfm giriş sayfasına atacaktır.

Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
TIKLA ARA

CEVAP VER

Yorumunuzu giriniz!
Lütfen adınızı girin