Site icon TeknoDestek

Apple Watch’ta Apple Pay Nasıl Ayarlanır ve Kullanılır?

Apple Watch'ta Apple Pay Nasıl Ayarlanır ve Kullanılır?

Apple Watch’ta Apple Pay’i kullanarak bir şey satın almak artık daha da kolay. Makalemizdeki adımları takip ederek birkaç banka kartı ekleyip, hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

Apple Pay’i anında kullanmanın en kolay yollarından biri Apple Watch cihazınızdan kullanmaktadır. Saatinize yeni banka (nakit) veya kredi kartları eklemek ve saatinizle alışveriş ödemelerini yapmak için aşağıdaki adımları uygulayın.

 

Apple Watch’ta, Apple Pay Nasıl Ayarlanır ve Apple Pay’e Nasıl Kart Eklenir?

Apple Watch’ta Apple Pay’i kullanmak ve ödeme yapmak için, bankanızın ödeme bu servisini destekliyor olması gerekir. Apple’ın resmi web sitesinin destek sayfasında, Apple Pay ödeme sistemine katılan ve bu ödeme sistemini destekleyen bankaların bilgisini bulabilirsiniz. Ayrıca, makalemizin devamındaki işlemleri uygulayarak bankanızın bu ödeme protokolünü destekleyip desteklemediğini kontrol edip doğrulayabilirsiniz.

Banka kartınız artık Apple Watch’ta, Apple Pay tarafından erişilebilir ve kullanılabilir durumda. Müşterisi olduğunuz bankaya bağlı olarak size mesaj, email veya mektup yolu ile işlem doğrulama ve onay bilgilendirmesi gönderilebilir. Yukarıdaki adımları uygulayarak başka kartlar ekleyebilirsiniz.

 

Apple Watch’ta Apple Pay’i Kullanma!

Apple Watch’ta, Apple Pay’e eklediğiniz (varsayılan – default) kart ile ödeme yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

 

Satın alma işlem(ler)inde farklı bir kart kullanmak için aşağıdaki adımları uygulayın:

Exit mobile version