Site icon TeknoDestek

Apple Watch, Bir Wi-Fi Ağına Nasıl Bağlanır?

Apple Watch Bir Wi Fi Agina Nasil Baglanir kapak

Apple Watch saatinizin birçok özelliğinden tam olarak yararlanabilmek için, eşleştirdiğiniz iPhone telefonunuzda Wi-Fi ve Bluetooth özelliğini açmanız gerekir.

Bu yazımızda, Apple Watch saatinizi bir Wi-Fi ağına nasıl bağlayacağınızı ve ayrıca, Wi-Fi ile ve Wi-Fi olmadan hangi Apple Watch özelliklerinin kullanılabileceğini ayrıntılı olarak anlatacağız.

Apple Watch’ta Neden Bluetooth’a ve Wi-Fi’ye İhtiyacınız Var?

Apple Watch, eşleştirildiği iPhone ile Bluetooth ve Wi-Fi özelliklerini kullanarak iletişim kurar. iPhone ile eşleşmek ve bağlı kalmak için bir hücresel ağ özelliğini de kullanabilir, ancak sadece, Seri 4 ve Seri 3 gibi, en yeni modellerde bu özellik bulunur. Apple Watch, güç açısından en verimli bağlantıyı sağlamak için, bu seçenekler arasında otomatik olarak geçiş yapar.

Apple Watch Saatinizin Bluetooth ve Wi-Fi Özelliği, Eşleştirdiğiniz iPhone Telefonunuzdan Nasıl Açılır?

iPhone‘unuz yanınızda değilse, Workout uygulamasını kullanarak antrenmanlarınızı takip etmek, Apple Watch‘ta kaydettiğiniz podcast‘leri dinlemek, Apple Pay‘i kullanarak alışveriş yapmak ve (elbette) zamanı (saati – vakti) kontrol etmek gibi, Apple Watch saatinizle yapabileceğiniz birkaç şey vardır.

Wi-Fi veya hücresel bağlantı ile yukarıdaki liste, iMessage kullanarak mesaj gönderme ve alma, hava durumunu kontrol etme, müzik veya radyo dinlemeyi içerecek şekilde genişler.

Apple Watch Saatinizi Wi-Fi’ye Nasıl Bağlayabilirsiniz?

Exit mobile version