Site icon TeknoDestek

Apple Müzik’te (Apple Music) Arkadaşlar Nasıl Takip Edilir ve Yeni Arkadaşlar Nasıl Bulunur?

Apple Müzikte Apple Music Arkadaşlar Nasıl Takip Edilir ve Yeni Arkadaşlar Nasıl Bulunur kapak

İşte, Apple Müzik (Apple Music)’te arkadaşlarınızı bulabilmek için yapmanız gerekenler.

Apple Müzik (Apple Music), yalnızca çok büyük bir müzik kütüphanesini dinlemenize imkân sağlamakla kalmaz, aynı zamanda arkadaşlarınızla bağlantı kurmanızı ve sevdiğiniz müzikleri paylaşmanızı sağlar. Yaptığınız çalma listelerini paylaşabilir ve arkadaşlarınızın ne dinlediğini görebilirsiniz. Fakat ilk etapta, arkadaşlarınızı nasıl takip edeceksiniz?

İşte, Apple Müzik (Apple Music)’te arkadaşlarınızı takip etmek için yapmanız gerekenler.

Apple Müzik (Apple Music)’te Arkadaşlar Nasıl Takip Edilir?

Profilinizi Apple Müzik (Apple Music)’te ayarladıktan sonra, Apple Müzik (Apple Music) kullanan arkadaşlarınızla da bağlantı kurmak istersiniz.

Önerilen Arkadaşlar (Recommended Friends), Apple Müzik (Apple Music)’te Nasıl Kullanılır?

Önerilen Arkadaşlar (Recommended Friends), adından da anlaşılacağı gibi, takip etmeniz için kişiler öneren bir Apple Müzik (Apple Music) özelliğidir. Bu önerilen kişiler, kişilerinizden (rehberinizden) biri olup olmadıklarına veya daha önce takip ettiğiniz birinin onları takip edip etmemesine bakmaksızın, ortak müzik zevkine (beğenisine) sahip olduğunuz kişilerdir.

Apple Müzik (Apple Music)’te Nasıl Arkadaş Aranır?

Ayrıca, Apple Müzik (Apple Music)’in yerleşik arama özelliğini ve kullanıcıların isimlerini veya Apple Müzik (Apple Music) takma adlarını (@[nickname]) kullanarak arkadaş arayabilirsiniz.

Apple Müzik (Apple Music)’te Birini Nasıl Takipten Çıkabilirim?

Hepimiz kötü takipler yaparız. Böyle şeyler olur ve bu, online dijital sanal dünyadaki (sosyal ağlardaki) yaşamın tamamen doğal bir parçasıdır. İyi haber şu ki, Apple Müzik (Apple Music)’te birini takipten çıkmak oldukça kolay.

Sorular?

Apple Müzik (Apple Music)’te arkadaş bulma hakkında herhangi bir sorunuz olursa, aşağıdaki yorum kısmından bize bildirebilirsiniz.

Exit mobile version