Site icon TeknoDestek

Android’de Fortnite Video Oyunu Nasıl İndirilir ve Kurulur?

Android'de Fortnite Video Oyunu Nasıl İndirilir ve Kurulur?

Fortnite video oyununun son versiyonunun Android sürümü nihayet yayınlandı ve artık daha fazla cihazda bu oyun indirilebilecek ve kurulabilecek. Popülaritesi yüksek savaş oyunu sadece Samsung Galaxy Note 9 gibi bir dizi Android cihazda değil, tüm Android cihazlarda artık oynanabilecek. Fakat dijital sanal dünyada sunulan birçok hileli, tehlikeli Fortnite yükleme apk dosyaları, yazılımları nedeniyle bu oyunu yüklemek maalesef biraz zor. Bu nedenle biz de bu makalede, telefonunuzu kötü amaçlı yazılımların dünyasına ve saldırısına açık hale getirmeden, güvenli bir şekilde nasıl Fortnite oyununu telefonunuza indirebileceğinizi ve kurabileceğinizi anlatacağız.

 

Bu oyunu oynayabileceğiniz Samsung cihazları sıralamak gerekirse:

 

Bu oyunu oynayabileceğiniz diğer Android cihazları sıralamak gerekirse:

 

Ek olarak, Epic Games oyun için aşağıdaki (minimum) sistem gerekisinimlerini öneriyor:

 

Epic Games, Android için Fortnite video oyununu, Google Play’i atlayarak, kendi yayınlamaya karar verdiğinden dolayı, oyunu indirme ve yükleme işlemi normalden biraz farklıdır. Oyunu telefonunuza indirmek ve kurmak için, Fortnite.com sitesinden indirmeniz ve uygulama kurulum ayarlarında, telefonunuzu daha az güvenli hale getiren bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme işlemine izin vermeniz gerekiyor.

 

Aşağıdaki adımları uygulayarak, cihazınızın (ve dolayısıyla kendinizin) güvenliğini tehlikeye atmadan, Fortnite video oyununu Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

 

 

Exit mobile version