·        Torrents.me

TorrentsMe 1

Bu popüler meta torrent arama motoru sitesi, gördüğünüz diğer BitTorrent ile ilgili siteden çok farklı. Ana sayfalarda yoğun torrent listeleri bulunurken, Torrents.me, popüler sorgular için arama eğilimlerini görüntüler. Bu trendler sıklıkla değişmeye devam ediyor ve neyin en çok arandığı ve BitTorrent kullanıcılarının aradığı şey hakkında iyi bir fikir veriyor. Kullanıcı arayüzü sade ve kullanıcı dostudur ve ortaya çıkan rahatsız edici reklamlar görmezsiniz. Sol üstteki arama düğmesini kullanarak, istediğiniz torrent’i arayabilir ve ilgili BitTorrent indirmesini alabilirsiniz.

·        Torrentz2

Torrentz2 2

Torrentz2‘yi, çevrimdışı olan Torrentz sitesine alternatif olarak deneyebilirsiniz. 2019 için bu torrent arama motoru aynı arayüze sahip ve Tor üzerinden erişmek isteyen kullanıcılar için bir Tor versiyonunda da mevcut. Bu seçenek, bekleme süresinde herhangi bir kesinti olmadan istediğiniz zaman erişebilmenizi sağlar.

·        Toorgle

Toorgle 3

En iyi torrent arama motorları listenizdeki bir diğer isim Google’dan ilham alan Toorgle‘dır. Tıpkı Torrentz2 gibi, ana sayfasında sadece torrent çubuğunu barındırıyor. Bu torrent arama motorunu kullanarak dosyaları aradıktan sonra, sonucu tarihe göre sıralayabilirsiniz.

Toorgle biraz modası geçmiş gibi görünebilir, ancak bu durumun, torrent arama sitesini hafif ve daha yavaş bağlantıları yükleme özelliğinden kaynaklandığını söyleyebiliriz. İstediğinizi bulmak ve en iyi sonuçları sunmak için 450‘den fazla torrent sitesini tarar.

TorrentSeeker

TorrentSeeker 4

TorrentSeeker, 100‘den fazla torrent sitesinden, torrentleri çekmek için özel Google arama kullanan güçlü bir torrent arama motorudur. Site ayrıca veri tabanını düzenli aralıklarla popüler torrentler, en son proxy siteleri ve dile özgü kaynaklarla güncellediğini iddia ediyor.

Kullanımı kolay arayüzü, torrent arama işlemini hiç olmadığı kadar kolaylaştırır. Ancak, harika görünüm yalnızca ana sayfa ile sınırlıdır. Sonuç sayfası hoş değil. Arama sonuçlarını tarihe göre sıralayabilirsiniz.

·        Veoble

Veoble 5

Bu siyah renkli web sitesi, webde bulabileceğiniz güçlü torrent arama motoru siteleri arasında da sıralanır. Muhtemelen karanlık teması nedeniye hızla popülerlik kazanıyor kullanıcılar arasında. Daha fazla kullanıcının koyu temalı hizmetleri aradığı gerçeğini inkar etmek mümkün değil.

Özel Google Arama‘yı kullanan Veoble, kullanıcılara torrent arama ve görsel arama seçenekleri sunar. Tarih düzeyine göre sıralamanın yanı sıra, Veoble ayrıca görsel arama da sunar.

Xtorx

Xtorx

Bu listedeki diğer alternatifler gibi, Xtorx da ana sayfasında sadece bir arama çubuğu sunuyor.

Torrent arama sonuçlarınızı anında alabilirsiniz, fakat ne yazık ki bunları filtrelemenin bir yolu yok. Fakat Xtorx, diğer torrent siteleri için arama URL’leri sağladığı için buna gerek yoktur.

Yani, bunlar 2019’a ait web sitelerinin bazılarıydı, kendilerine ait herhangi bir torrent barındırmıyorlar, ancak diğer torrent sitelerinden içerik bulmak için bir arama motoru olarak hareket edebiliyorlar.

Uyarı: Bu listeyi sadece eğitim amaçlı yayınlıyoruz. Telif hakkıyla korunan içeriği indirmek için hiçbir web sitesinin kullanılmasını desteklemiyoruz. Ayrıca yeni BitTorrent kullanıcılarını P2P dosya paylaşımının temellerini, avantajlarını ve bunlarla ilgili yerel yasaları keşfetmeye teşvik ediyoruz.