ASR Ses Kayıt Uygulaması

Konuşma ve ses kayıt uygulaması olan ASR ile Android tablet ve telefonlardan kolay bir şekilde ses kaydı yapabilirsiniz. ARS ile konuşmaları, müzikleri, sesli notları ya da herhangi bir sesi Android telefon ya da tabletiniz aracılığı ile kaydetmenize fırsat veriyor. Bu uygulama, Android cihazınızda bulunan mevcut ses kayıt uygulamasından çok daha iyi bir şekilde kayıt yapabilmenize olanak tanıyan yüksek bir frekansa sahiptir. Aynı zamanda ASR kullanıcılarına ses kalitesini belirleyebilme imkanı da vermektedir.

asrseskayit

ARS ses kayıt uygulaması ile kaydettiğiniz sesleri duraklatıp daha sonra istediğiniz zaman ses kaydına devam edebilirsiniz. ASR ses kayıt uygulamasının en dikkat çekici yanı ise ses sensörü özelliğine sahip olmasıdır. Bu sayede Android telefon ya da tablet ortamdaki seslerin takibini yapabiliyor. Ayrıca ARS uygulaması sayesinde mikrofondan elde edilen sesi yükseltebilir ya da azaltabilirsiniz.

Miidio Recorder

Kullanımı pratik ve hizmeti başarılı olan Miidio Recorder ses kayıt uygulaması, kullanıcılarına yüksek kalite kayıt yapabilme fırsatı sunuyor. Miidio Recorder uygulamasında ses kaydının uzunluğu ile ilgili bir kısıtlama bulunmamaktadır. Android tablet ya da telefonun depolama alanın kadar Miidio Recorder ile ses kaydı yapılabiliyor. Miidio Recorder uygulamasında ses kaydı yaparken aynı zamanda Android cihazınızda bulunan kulaklık ile kaydınızı dinleyebilme şansınızda bulunmaktadır.

easyvoice

Miidio Recorder ses kayıt uygulamasında kaydettiğiniz tüm ses dosyaları otomatik olarak VoiceRecorder klasöründe saklanır. Aynı zamanda Miidio Recorder kullanıcılarına ses kayıtlarını rahat bir şekilde paylaşabilecekleri bir ortam sunuyor. Hazırlamış olduğunuz ses kayıtlarınıza paylaşım URL’si veriliyor. Böylece Miidio Recorder ile kaydettiğiniz sesleri sosyal ağlardan sevdikleriniz ile paylaşabilme keyfini yaşatıyor.

Easy Voice Recorder

Bu uygulama sayesinde ses kaydını çok kolay bir şekilde yapabilecek ve eğlenceli bir hale getirebileceksiniz. Easy Voice Recorder ile ses kayıtlarınıza harici cihazlardan kolay bir şekilde ulaşarak, sesler üzerinde düzenleme yapabilir ve paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

miidio

Cihazınızın hafıza kartı alanı kadar ses kaydı yapabilirsiniz. Aynı zamanda Easy Voice Recorder ile yapmış olduğunuz ses kayıtlarınızı farklı bir dosya formatı ile de kolay bir şekilde kaydedebilirsiniz.