Lenovo A7000 Format Atmak

Lenovo A7000 Format Atmak

535
0
PAYLAŞ

Ülkemizde de birçok kullanıcı tarafından satın alınan Lenovo A7000’de sık karşılaşılan donma, yavaşlama ve virüs bulaşması gibi sorunlar yaşanabiliyor. Lenovo A7000’de yaşanan bu sorunlar, işletim sisteminden kaynaklanmaktadır. Lenovo A7000’de yaşanan bu sorunların giderilmesi için cihaza format atmak ( fabrika ayarlarına döndürme – sıfırlama işlemi yapmak ) gerekiyor. Bu yazımızda Lenovo A7000’de format atma ve sıfırlama işleminin nasıl yapılacağını adım adım anlatacağız.

2

  • İlk olarak telefonumuzu kapatıyoruz
  • Daha sonra ise telefonumuzun yan tarafında yer almakta olan Sesi Yükseltme + Ses Azaltma tuşlarına aynı anda basıyoruz.

3

  • Sesi Azaltma + Ses Yükseltme tuşlarına basılı tutarken bu tuşların hemen altında bulunan Açma/Kapatma(Güç/Power) tuşuna basıyoruz

4

  • Ekranımıza LENOVO yazısı geldikten sonra Çince ve English dil seçenekleri çıkacaktır. Buradan English kısmını seçerek devam ediyoruz,

5

  • Menu kısmına ulaştıktan sonra Wipe user data ya da Factory Reset’i seçin

6

  • Gelen bölümde Fuse wipe data kısmına dokunarak işlemimize devam ediyoruz

7

  • Açılan pencerede Yes diyerek işlemimize devam ediyoruz

8

  • Karşımıza System is Cleaning / Sistem Temizleniyor bölümü çıkacaktır; bu işlemin tamamlanmasını bekliyoruz

9

  • Daha sonra ise System clean success / Sistem Temizlemesi Başarılı bölümü gelecektir; burada Back diyerek işlemlerimize devam ediyoruz

10

  • Bu işlem sonrasında ekranımıza gelen Fuse Format Data bölümüne tıklıyoruz

11

  • Gelen ekranda YES diyerek devam ediyoruz

12

  • Karşımıza tekrar System is Cleaning / Sistem Temizleniyor bölümü çıkacaktır . Bu işlemin tamamlanmasını bekliyoruz

13

  • Ve daha sonra ise System clean success / Sistem Temizlemesi Başarılı ekranında Back diyerek işlemin son adımlarına geliyoruz

14

  • Back dedikten sonra karşımıza gelen ekranda Fuse wipe data  bölümüne dokunarak Menü bölümüne gelmekteyiz

15

  • Menü bölümünde yer almakta olan reboot bölümüne tıklamamız durumunda artık tüm verileriniz silinmiş olacak ve cihazınız ilk aldığınız günkü haline dönecektir.
  • Artık telefonunuz açıldıktan sonra kullanabilirsiniz

11820 Teknoloji Destek Hattını Arayarak Yardım Alabilirsiniz

BİR CEVAP BIRAK